Kızlar transfer gününün 6.güünü...teste silik çizgi

Sonbahar000

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
76
7
8
29
Kızlar ben rahat durmuyorum 🤭😂 transfer gününün 6.günü 5.gün embriyosu transfer edildi bugün kalkıp test yaptım dün yaptım çok çok çok çok gözle gorunmiycek bir çizgi çıktı bugünde aynı şekilde çok az bir çizgi belirdi 6.gundeyim belirti ne zaman başlar bende belirti henüz yok sizde belirtiler ne zaman oldu ?

Kızlar ben rahat durmuyorum 🤭😂 transfer gününün 6.günü 5.gün embriyosu transfer edildi bugün kalkıp test yaptım dün yaptım çok çok çok çok gözle gorunmiycek bir çizgi çıktı bugünde aynı şekilde çok az bir çizgi belirdi 6.gundeyim belirti ne zaman başlar bende belirti henüz yok sizde belirtiler ne zaman oldu ?
Çatlatma iğnesi olmadiysan bebek habercisi ola bilir. 😍

Bence acele etmeyin ben ikisinde de ettim stresten başka bir şeye yaramıyor ilki 5. Gün çift embriyoydu 5. Gün akşam çok silik çizgi çıkmıştı 7. Gün sabah ilk idrarla netleşti ama o gebeliğim kalbi durduğu için sonlandı. İkinci transferde de tek transfer oldu 6. Gün akşam silik ama baya net çizgi çıktı kan verdim 24 dü iki gün sonra 26 ya çıkmış iki gün sonra 11 kimyasal olmuş yani erken öğrenince iki güne bir artacak mı stresi oluyor bence oluruna bırakmak lazım hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X