Kızlar troit tedavisi görüp hamile kalanlar var mı

Eda1905

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
171
57
13
28
Merhaba kızlar geçen gün hormon testi yaptım troit 6.8 çıktı diğer hormonlarım çok iyi allaha şükür tedavi olurken hamile kalmak kolay olur mu hamile kalır miyim hemen

Merhaba kızlar geçen gün hormon testi yaptım troit 6.8 çıktı diğer hormonlarım çok iyi allaha şükür tedavi olurken hamile kalmak kolay olur mu hamile kalır miyim hemen
Tsh 1,5-2 arasında olması lazım. İlaçla dengelemek gerekiyor. Doktor yardımı almalısın. Hamile kalabiliyorsun ama değern hep bu aralıkta olmak zorunda oy üzden endokrinle hep paralel gitmek lazım.

Tsh 1,5-2 arasında olması lazım. İlaçla dengelemek gerekiyor. Doktor yardımı almalısın. Hamile kalabiliyorsun ama değern hep bu aralıkta olmak zorunda oy üzden endokrinle hep paralel gitmek lazım.
Salı günü gidicem doktora adetim de düzenli ilaç tedavisi görüp hamile kalmak istiyorum olur mu

Tiroidim 0,0025ti ki halen de öyle. Tedavi gördüğüm için bebek işini biraz ertelemiştik hamile olduğumu öğrendim. Nasip kısmet dedik. İlaçları düzenli kullanıyorum ama otoimmün rahatsızlığım da var tabi tedirginim baya ama bebeğimin her şeyi sağlıklı ilerliyor şükür.

Tiroidim 0,0025ti ki halen de öyle. Tedavi gördüğüm için bebek işini biraz ertelemiştik hamile olduğumu öğrendim. Nasip kısmet dedik. İlaçları düzenli kullanıyorum ama otoimmün rahatsızlığım da var tabi tedirginim baya ama bebeğimin her şeyi sağlıklı ilerliyor şükür.
Hadi inşallah dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder

Bende 15 yıldır ilaç kullanıyorum. Değerlerim düzeldi daha sonra doktor ileri tarihlere hep muayene günü verdi ve değerim tsh100 çıktı. 5 ayın sonunda anca düştü. Polikistik over da var 1 buçuk senedir evliyim ve çocuk düşünüyoruz uzun zamandır olmuyor böyle olup bebeği olanlar oldu mu?

Back
X