Kizlar tup bebek ile 4 haftalık gebeyim

Mervos123

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
42
5
6
25
<div class="bbWrapper">Tup bebek yapanlar ev islerinizi sizler mi yapıyorsunuz benim kimsem yok ben yapıyorum egiliyorum falan 10 gun sonra keseyi gormeye gidicem bisey cıkıcak diye odum kopuyor</div>

<div class="bbWrapper">İlk zamanlar dikkat ettim bi 8.haftaya kadar. Sadece yemek yaptım evi b.k götürdü ama şimdi yapıyorum</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1048511" data-quote="Villanelle" data-source="post: 70216941" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=70216941" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-70216941">Villanelle .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> İlk zamanlar dikkat ettim bi 8.haftaya kadar. Sadece yemek yaptım evi b.k götürdü ama şimdi yapıyorum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Bende yapıyorum maleseff bi yandan da cok korkuyorummm</div>

<div class="bbWrapper">Transferden sonra neler yaptınız hanimlar . Kimi yat kimi rutine devam et diyor . Sizler n yaptınız ilk denemede de tuttu mu</div>

<div class="bbWrapper">Ben transfer sonrasi 10.gundeyim ilk sonuc pozitif cok sukur. Bugune kadar sadece yemek yaptım. Bugun esim temizlik yapiyor ben yan gelip yatiyorum. Kimsen yoksa esindemi yardimci olmuyo</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 145543" data-quote="agustos72" data-source="post: 70217075" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=70217075" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-70217075">agustos72 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ben transfer sonrasi 10.gundeyim ilk sonuc pozitif cok sukur. Bugune kadar sadece yemek yaptım. Bugun esim temizlik yapiyor ben yan gelip yatiyorum. Kimsen yoksa esindemi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper">Ben yemek falan yapmadım ama cok egilip kalktım esim yardım ediyor ama temizlikte etmez ilk sonucunuz kac cıktı acaba</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1005357" data-quote="Saliha40" data-source="post: 70217012" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=70217012" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-70217012">Saliha40 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Transferden sonra neler yaptınız hanimlar . Kimi yat kimi rutine devam et diyor . Sizler n yaptınız ilk denemede de tuttu mu </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Dr bana agır is bi yere elini uzatmak spor yasak dedi normal hayatına don dedi ama tup bebek gurubundakiler keseyi gorunceye kadar bari yat diyolar</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1014434" data-quote="Mervos123" data-source="post: 70217665" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=70217665" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-70217665">Mervos123 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ben yemek falan yapmadım ama cok egilip kalktım esim yardım ediyor ama temizlikte etmez ilk sonucunuz kac cıktı acaba </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>8.gun 116 cıktı</div>

Back