kızlar üçlü test sonucu düşük çıkıp karnından su aldıran varmı

sama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
125
0
46
38
Gaziantep
ya ablamın bebeğinde böyle bir durumla karşılaştık şuan üzgünüm ve içimde korku var bilemiyorum bildiğiniz ya da duyduğunuz bir şey varmı:43:

korkmayın sakın. bende de böyle bişeyler çıkmıştı. bebeğinde down sendromu olabilir. keseden su alınması gerekiyor eğer çocuk sorunluysa aldırırız dedi doktorum. asla aldırmam dedim testi de yaptırmadım. hep dua ettim şu anda bebeğim 2 aylık. çok akıllı fırlama bişey. yine de yaptırın isterseniz ama mutlaka bilen biri yapmalı eğer keseden su alırken yırtık falan olursa bütün su boşalır sağlam çocuk bile olsa susuzluktan ölür bu sefer. doktorum ilk söylediğinde moralim çok bozuldu ama eve gelir gelmez netten araştırdım baktım ki çoğu insana aynı şeyi söylemişler ama çocukları hep sağlıklı doğmuş. kendinizi üzmeyin diyicem ama yaşadım bu duyguyu çok zor Allah sabır versin umarım bebek sağlıklıdır bol bol dua edin.

korkmayın sakın. bende de böyle bişeyler çıkmıştı. bebeğinde down sendromu olabilir. keseden su alınması gerekiyor eğer çocuk sorunluysa aldırırız dedi doktorum. asla aldırmam dedim testi de yaptırmadım. hep dua ettim şu anda bebeğim 2 aylık. çok akıllı fırlama bişey. yine de yaptırın isterseniz ama mutlaka bilen biri yapmalı eğer keseden su alırken yırtık falan olursa bütün su boşalır sağlam çocuk bile olsa susuzluktan ölür bu sefer. doktorum ilk söylediğinde moralim çok bozuldu ama eve gelir gelmez netten araştırdım baktım ki çoğu insana aynı şeyi söylemişler ama çocukları hep sağlıklı doğmuş. kendinizi üzmeyin diyicem ama yaşadım bu duyguyu çok zor Allah sabır versin umarım bebek sağlıklıdır bol bol dua edin.

sağol canım ablam ne o suyu aldırrım nede çocuğu dedi ikili testi süper çıkmış çok morali bozuldu ama vazgeçti down sendromu demişler ve olsılık testiymiş çok şükür allaha vazgeçti öyle bir şey dahi olsa parçalayarak alıyorlarmış bebeği ne vicdansızlık o bir can ya:((((((((senin bebiş için sevindimhamd olsun rabbim dualarını kabul etmiş inşallah bundan sonrada sağlıklı büyütürsün bebeğini Amin allah razı olsun bebeğinle ve eşinle sağlıklı mutlu yaşa tatlım hayırlı cumalar

Back
X