kızlar ufak bir sorun var

larminem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
372
0
26
İstanbul
evet kızlar yine bir sorunumla sizi rahatsız etmiş bulunmaktayım :) uzun zamandır burnumdaki siyah noktalarla mücadele halindeyim fakat ne yaptıysam gitmedi bende sizlerin siyah nokta için hangi ürünleri kullandığınızı merak ettim

Cildini çok iyi temizledikten sonra sıkılaştırıcı tonik kullan canım malesef o siyah noktalar yüzünden gözenekler iyice genişliyor çok kötü görünüyor ben garnier saf ve temiz 3ü1 arada temizleme+peeling+maske ürünüyle gözenekleri temizleyip garnier saf ve temiz arındırıcı sıkılaştırıcı tonigi (mavi serisi) kullandım çok faydası oldu. Siyah nokta bantlarını hiç kullanmadım ama dediğim gibi gözenekler temizlendikten sonra mutlaka sıkılaştırıcı tonik kullanmalısın yoksa gözenekler tekrar doluyor bir işe yaramıyor :)

$1891288_833304553364463_2050737606_n.webp$10013935_833304403364478_1245237969_n.webp kızlar bu gordugunuz maske bı fırmanın tamamendogal aleo veradan oluşan maskesı . ve ılk kullanımda çıkan sıyah noktalar bunlar tavıye ederım

Siyah Nokta Bantları Kadar Hiçbişiy Noktaları İyi Temizlemiyor Markası Önemli Değil Bant Olsun Yeter:34:

bu forever lıvıng markasının tamamen doğal bır urunu bu maske . ve daha ılk kullanımınızda gözde gorulur farkedılır sonuçlar elde edıyorsunuz fotograftada goruldugu gıbı 4 farklı urunden olusoyo bu yüzden fıyatı bıraz pahalıı dıyebılırım bı kullanıcı olarak :)

Forever Living PEMBE MASKE Ürün Açıklaması:

'' GENÇLİĞİN GÜZELLİĞİN MASKESİ'' PEMBE MASKE '' ... ALOE FLUER DE JOUVENCE GÜZELLİK SETİ GERÇEK PEMBE MASKE, 1:TEMİZLEME SÜTÜ, 2:GÜNDÜZ KREMİ, 3:GECE KREMİ, 4:PEMBE MASKESİ Son zamanların en popüler cilt yenileme ürünü olan pembe maske bir çok ünlü tarafından da yoğun olarak kullanılmaktadır. Yüzdeki kırışıklıklar, sivilce ve sivilcelerin sebep olduğu deformasyonları gidermede kullanılan yüz maskesi ve inceltici, selülit giderici olarak kullanılan vücut maskesi olmak üzere iki farklı ürün mevcuttur. Her iki ürün de minimum beş seans olarak uygulanmakta ve cildin yıpranma durumuna göre uygulama sayısı arttırılabilmektedir. İç ve dış etkenlerin ciltte yol açtığı yaşlanmayı önleyen pembe maske yağ ve nem dengesini düzenleyerek gençlik iksiriniz oluyor. Pembe Maske havanın mevsimsel değişiminden kaynaklanan zararlı etkileriyle ciltte oluşan nem kaybı, pullanma, hassasiyet, kızarıklıklar gibi sorunları yok ediyor. Yüzünüzdeki ve cildinizdeki su, vitamin ve kolajen eksikliğini tamamlayarak tazelik ve canlılık kazandırıyor.

sevgili bayan arkadaşlarım ; forever kullanıcısı ve distribitörüyüm...soru ve uygun fiyatlı ürün taleplerinizde...distribitör olmak isteyenler bana çekinmeden ulaşabilirsiniz...ailemle birlikte sürekli kullandığımız ürünler olduğundan elimde sürekli stok mevcut...uygun fiyatlı temin edebilirsiniz...ya da izmirde yaşayan bayan arkadaşlar için distribütör kaydı açılıp ürünleri geliş fiyatından alma fırsatını kendinize yaratabilirsiniz...!!!!!!!!!

Back
X