Kizlar ultrasondan anlayanlar

eslemozlem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
16
0
1
28
Kizlar sizce cinsiyeti ne

Eklentiler

• IMG-20211001-WA0001.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 45
Bir çok konu açmissiniz daha 11 haftalık bebeğiniz daha belli olmaz doktor ekrandan bakıp görememiş buradakiler sağlıklı cevap veremez resimde çok net değil

Dogrudur diger fotografida attim ama ayri ayri oldu ya kusura bakmayin digerinde 13 haftalik daha belli olur diye attim ardindan

Dogrudur diger fotografida attim ama ayri ayri oldu ya kusura bakmayin digerinde 13 haftalik daha belli olur diye attim ardindan
Cinsiyeti neden bu kadar önemli takmissiniz kafaya ayrıca belli olsa doktor derdi

Takmak degil sonucta burda bir suru konu acan insanlar var niye boyle dusundugunuzu anlamiyorum nazikce sordum bu kadar

Cinsiyeti neden bu kadar önemli takmissiniz kafaya ayrıca belli olsa doktor derdi
Ne çok katısınız önemli tabiki önemli allah sağlıklısını versin tabi ama işte insan merk ediyo sabırsızlanıyo hayallerini ona göre kurmayı istiyor bu konuda sabırsızlanmak bu heyecanı bu merakı doyasıya yaşamak bence en güzeli bn kız gibi hissettim bu arada

Ya cok tesekkur ederim❤❤ yani kiz erkek tabikide fark etmez sadece cok ultrason fotografi atanlar var bende onlardan biriyim

Konu sahibi aynı konuda. 5 6 tane açmış yorumlar yapılmış sürekli sormanın anlamı yok ki daha küçük belli olsaydı doktor söylerdi katilikla alakası yok ya nedenini merak ettim neden bu kadar usteleniyor zamanı var daha demek ki doktor goremedigine göre strese gerek yok

Takmak degil sonucta burda bir suru konu acan insanlar var niye boyle dusundugunuzu anlamiyorum nazikce sordum bu kadar
Ust üste konu açmak yasak aynı konudan bir sürü konu acmissiniz gereken yorumlar yapılmış

Ya cok tesekkur ederim❤❤ yani kiz erkek tabikide fark etmez sadece cok ultrason fotografi atanlar var bende onlardan biriyim
At tabi ki de kimse atma diyemez haddimiz değil daha küçük resim net değil ve bir çok konu açmissiniz üst üste

Orda sizede dedim yanlislikla oldu diye 11 haftalik attigim resim yanlis attim digerini atacaktim ama geri silemedim olmadi o yizden tekrar atincs yine konu acildi yasak oldugunuda bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…