KIZLAR UYKU DÜZENİ İÇİN YARDIM

HuzuRRR

Bşlngç:73.0 Gncl:69.8
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
6.464
25.737
548
31
9
KIZLAR bebeğim yedi aylık bir uyku düzenine ihtiyacımoz var tecrübeli annelerden yardım istiyorum bebeğimi emziriyorum iki saate bir uyanıyor uykusuz kalıyorum uyku düzenini nasıl kurabilirim emzirince uyuyor hemen sonra REM dönemi geri uyanıyor galiba nasıl yapabilirim tecrübeli anneler yardım

KIZLAR bebeğim yedi aylık bir uyku düzenine ihtiyacımoz var tecrübeli annelerden yardım istiyorum bebeğimi emziriyorum iki saate bir uyanıyor uykusuz kalıyorum uyku düzenini nasıl kurabilirim emzirince uyuyor hemen sonra REM dönemi geri uyanıyor galiba nasıl yapabilirim tecrübeli anneler yardım
gece uyandığında emzirince tekrar uyumuyor mu, uyanık mı kalıyor

Kıyafetleri rahatsız ediyor olabilir? alternatif kıyafetler ile uyku düzeni dene canım.

Merhaba, blogumda bebek ve çocukların uyku sorunlarında neler yapabileceğiniz ile ilgili bir yazım var.
Belki işinize yarar.

Adrese izin verilmediği için yazamadım ama adresim.

Ayrıca piyasaya yeni çıkan "Çocuğum Neden Uyumuyor" kitabını da tavsiye ederim.
Çocuğu harap etmeden nasıl uyku kalitesini arttıracağınızı anlatıyor.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumadan önce masal dinlemeyi alışkanlık haline getirmeyi deneyin. Youtubeda ücretsiz ve reklamsız olarak uygun videolar mevcut. Hikayelerin altına dalga sesi gibi dinlendirici sesler yerleştirilmiş. Çocuğunuzla hem kaliteli zaman geçirebilir hem de dil gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Örnek video:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X