kizlar uzgunum ne yapacam bilmiyorum!!

mavis

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2007
112
0
316
48
Hollanda
merhaba hanimlar bugun tranferimin dokuzuncu gunu cok agrili bir sekilde kanamam basladi korkuyorum bebegim tutmamistir diye!!
aranizda kanamsi olupta hamile kalan varmi saskinim ne yapacam bilmiyorum yarin sabah tes yapicam yinede olurmuki kanamyla birlikte? yardimci olursaniz sevinirim cok uzgunum korkuyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet canim bi arkadas oyle olmustu kanamsi oldu ama yinede test yapti ve ikizlerine hamileydi
sen bence git yarin testini yaptir yapacak birsey yok
ins hamiledirsin

Bende duymuştum böyle olupta hamil kalan birini.
Sen testini yaptır yinede canım.
Hayırlısı olsuna.s.

inşallah bebişin seninledir

cok tesekkur ederim arkadaslar birazda olsa teselliye ihtiyaci oluyor insanin boyle durumlarda yarin ola hayir ola demekten baska care yok agrim biraz azaldi ama leke devam ediyor kafam karisik ne karisik bir duygu bu boyle rabbim dileyen herkese sonrada bana versin insallah !!!!

koyu kahve ise korkmayın yazıyor bende yazılan kagıtta

koyu kahve rengi vajinal kanama ve lekeler sizi endişelendirmesin ancak tüp bebek merkezimizi hemen arayın

rengi once kahve rengi gibiydi sonra kirmizi oldu simdi sari sari geliyor anliyamiyorumki !!! hayirlisi olsun canim inan korkuyorum gidip bakmaya az evel testi alime aldim yapsammi diye esim sabah yamami istiyor bilmiyorum kararsizim mirmirmirmir

oldu olduu sen bütün emeklerini hayallerini ona baglıyıp ona gideceksin ama allah korusun başına bişi gelse ne olacak belki sana şuan takviye progesteron verecek ne biiyosun bence cebi falan neyi varsa ulaş ara.. yarında test yaptırırsın
sarı sarı gelmeside ne rahimdenmi geliyo acaba yerleşme falannn

oldu olduu sen bütün emeklerini hayallerini ona baglıyıp ona gideceksin ama allah korusun başına bişi gelse ne olacak belki sana şuan takviye progesteron verecek ne biiyosun bence cebi falan neyi varsa ulaş ara.. yarında test yaptırırsın
sarı sarı gelmeside ne rahimdenmi geliyo acaba yerleşme falannn

canim az evel yine baktim kirmizi geliyor beyazla karisik progestan ilacla karisik olsa gerek canim ilgendigin icin sagol insallah tutunmadir yarin ariyabilirim doktorun cebi yok bende maalesef ailemde kaygilandi bugun yanimdaydi bi kaci annem bacim gelinimiz yanlarinda basladi kanama uzgunler telaslandilar ALLAHIM umutlarimizi bosa:Saruboceq: cevirmesin insallah !!!

canım nerde yaptırdın sen transferını doktorun cebıl olmaması cok sacma
acıl bırsey var sonucda nasıl ulascaksın

Bence
olumsuz dÜŞÜnmenın faydası yok
bırazsakınleŞ balkona Çık bı nefes al....bebeklerını saĞlam ve ıyı dÜŞÜn...gÜn doĞmadan neler doĞacak bak...............

canım mavışşşşşşşşş nası oldun canım doktora gıttın mı ınş hersey yolundadırrrrrrrr

canım mavışşşşşşşşş nası oldun canım doktora gıttın mı ınş hersey yolundadırrrrrrrr

canim aradim doktoru hemsiresiyle konustum not aldilar basarisiz ivf diye gecmis olsun dediler birde ne zaman dondurulmus embriyoyu alabilecegimi neler yapabilecegimi anlattilar o kadar kanamam devam ediyor test yaptim negatif cikti anliyacagin bu seruvende bu noktada bitti cok uzgunum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sabah test yaptim negatifdi bi umudum vardi oda yikildi progestani kesmemi soylediler hastaneden kanin gelmesini onluyormus doktorla randevu verdiler gorusecez bakalim ne diyecek ...
cok uzgunum hamile olduguma esimle cok inanmistik hayaller kuruyorduk ama hepsi yok oldu ....:çok üzgünüm:

canıımbenım ya..............çok uzuldum canım..........................yanı ne denılebılırkı ınşş canım dondurulmuşla başarırsın ınşş................uzmemeye calış kendını ..bılıyorum çoook zor..canım..............zamanı değılmış demekkı naz yapıyo bebişin ...........ınşş kurtuluşu yok ama gelecek bıgun ınşş canımmmmmmmmmmm

Back
X