Kizlar üzgünüm😔😔

gamze-elis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
85
28
88
35
5 temmuzda adet olmam gerekyordu olmayinca beta hcg yaptrdm 19 cikti acildeki doktor düşuk dedi 2 gun sonra 7 sinde yaptirdim 47 cikti besgun bekledim 12 sinde bugun yaptirdim 168 cikti kadin dogum doktoruma gttim yuzde 90 sagliksz gebelik degerin en az 400-500 olmali dedi ulturasonda rahimde sivi kanama gorundu pazartesi yinede cok cok dusuk ihtimal ama belki yukselir bi sans daha verelim dedi. Belkide adet olur atarsin yada Yukselme olmazsa o siviyi kurtaj gbi alip rahmi temizlicez dedi ama sonra tekrar dis gebelige dönme ihtimali var dedi cok stresliyim

Sakin olun. Rabbim ne isterse o olur. Sağlıksız bir gebelikse umarım adetle atarsınız. Sağlıklıysa da sağlıcakla devam eder inşallah.

5 temmuzda adet olmam gerekyordu olmayinca beta hcg yaptrdm 19 cikti acildeki doktor düşuk dedi 2 gun sonra 7 sinde yaptirdim 47 cikti besgun bekledim 12 sinde bugun yaptirdim 168 cikti kadin dogum doktoruma gttim yuzde 90 sagliksz gebelik degerin en az 400-500 olmali dedi ulturasonda rahimde sivi kanama gorundu pazartesi yinede cok cok dusuk ihtimal ama belki yukselir bi sans daha verelim dedi. Belkide adet olur atarsin yada Yukselme olmazsa o siviyi kurtaj gbi alip rahmi temizlicez dedi ama sonra tekrar dis gebelige dönme ihtimali var dedi cok stresliyim
5 Ağustos mu yazacaktiniz

5 ağustos yazacaktiniz sanırım... Herseyi akisina bırakmak stres seviyenizi düşürecektir. Herseyin olumlusunu düşünün ki güzel şeyler olsun. Su an stres yapmamalı, beslenmenize dikkat etmeli degerlerinizin ideale doğru gitmesini sağlamalısiniz. Umuyorum hersey gönlünüzce yolunda gidecektir siz sadece dua edin. Hersey olması gereken zamanda olması gereken şekilde olacaktır zaten.

5 ağustos yazacaktiniz sanırım... Herseyi akisina bırakmak stres seviyenizi düşürecektir. Herseyin olumlusunu düşünün ki güzel şeyler olsun. Su an stres yapmamalı, beslenmenize dikkat etmeli degerlerinizin ideale doğru gitmesini sağlamalısiniz. Umuyorum hersey gönlünüzce yolunda gidecektir siz sadece dua edin. Hersey olması gereken zamanda olması gereken şekilde olacaktır zaten.
Cok tesekkr ederm🥲

Stresin şu an size sadece zararı var. Lütfen yapmayın. Olumlu düşünün. Başka şeylerle ilgilenin, unutmaya çalışın. Mucizenizi bekleyin. Hayırlısı olsun inşallah.

5 temmuzda adet olmam gerekyordu olmayinca beta hcg yaptrdm 19 cikti acildeki doktor düşuk dedi 2 gun sonra 7 sinde yaptirdim 47 cikti besgun bekledim 12 sinde bugun yaptirdim 168 cikti kadin dogum doktoruma gttim yuzde 90 sagliksz gebelik degerin en az 400-500 olmali dedi ulturasonda rahimde sivi kanama gorundu pazartesi yinede cok cok dusuk ihtimal ama belki yukselir bi sans daha verelim dedi. Belkide adet olur atarsin yada Yukselme olmazsa o siviyi kurtaj gbi alip rahmi temizlicez dedi ama sonra tekrar dis gebelige dönme ihtimali var dedi cok
Allah im yardimcin olsun üzücü bir durum hayirli saglikli bebisler nasip etsin. Benim 4 kaybim var ve gercekten agir bir sinav Allah im sabirlar versin. Son kaybim 5 aylikti cinsiyetini ögrendigim gün kaybetim. Iki senedir bir teseli icin dualar ediyorum ama hayirlisi olsun canim:(

2.gebeligimde aynı şeyleri yaşadım. Değerlerim sonradan düzeldi ve kanamalarla geçen hamileliğimin sonucunda yavrum sağlıkla doğdu 3 yaşında şimdi. Umudunuzu kaybetmeyin ama her olasılığa da hazır olmaya çalışın. Inşallah sağlıkla devam eder. Allah yardımcınız olsun

Allah im yardimcin olsun üzücü bir durum hayirli saglikli bebisler nasip etsin. Benim 4 kaybim var ve gercekten agir bir sinav Allah im sabirlar versin. Son kaybim 5 aylikti cinsiyetini ögrendigim gün kaybetim. Iki senedir bir teseli icin dualar ediyorum ama hayirlisi olsun canim:KK43:
Rabbim istiyen herkese nasip etsn insallah hayirlisi neyse o olsun

2.gebeligimde aynı şeyleri yaşadım. Değerlerim sonradan düzeldi ve kanamalarla geçen hamileliğimin sonucunda yavrum sağlıkla doğdu 3 yaşında şimdi. Umudunuzu kaybetmeyin ama her olasılığa da hazır olmaya çalışın. Inşallah sağlıkla devam eder. Allah yardımcınız olsun
Umarim bende boyle bi mucize yasarim🙏

Siz hangi doktora gittiniz bilmiyorum ama çok hatalı bilgiler almışsınız. Bir defa bhcg değeri değil, artış hızı önemlidir. Kac olduğu önemsizdir. Sağlıklı artış varsa problem yok.

Şimdi

05.08.2022de 19 cikti
07.08.2022de 38 çıkması gerekirken daha yüksek yani 47 çıkmış. Yani 2 kattan da fazla artmış.

Sonra 2 günde 1 verdiğinizi varsayip

09.08.2022de yaptırmış olsaydınız 94 cikmaliydi
11.08.2022de bi daha yaptirmis olsaydiniz 188 cikmaliydi
13.08.2022 yani yarın yaptirsaydiniz 376 çıkardı.
Ama siz 12.08.2022de yaptırdınız. Yani 188 ile 376 arası bir değer olmalı. Sizin 168 çıkmış. Sınırın biraz altı ama asla problem degil. Yaptırma saatiniz bile önemli. Ayni saatte yaptirmadiginizi düşünüyorum. Mesela 07.08.2022de 47 çıkan testi sabah 10da. Bugun yaptırdığınız testi sabah 8de yaptirdiysaniz yani tam sabah 10dan 10a değil de bi sonrasını daha erken yaptirdiysaniz bhcg ortalama 20 30 değer daha düşük çıkabilir.
Ki sadece 2 kat degil. En az yüzde 60 artiyorsa sağlıklıdır. Genel söylem olarak 2 gunde 2 kat derler ama yüzde 60 artiyorsa okeydir. Sizin suan gebeliginiz sağlıklı ilerliyor. Elbette her gebelik doğum ile sonuçlanmıyor. Sonrasını kimse bilemez ama bu değerlere bakarak düşük kurtaj diyen halt etmiş. Ben 1 doğum yaptım. 1 kurtaj yaşadım. 1 kimyasal gebelik gecirdim ve suan tekrar hamileyim. Tecrübelerime ve kadın doğum doktorumun bilgilerine güvenerek diyorum ki doktorunuzun değiştirin. Hayırlısı olsun hamileginiz de🙏😊

Düzeltme: rahimde sivi kanama falan gördü demişsiniz. Ona bisey diyemem tabi.

Siz hangi doktora gittiniz bilmiyorum ama çok hatalı bilgiler almışsınız. Bir defa bhcg değeri değil, artış hızı önemlidir. Kac olduğu önemsizdir. Sağlıklı artış varsa problem yok.

Şimdi

05.08.2022de 19 cikti
07.08.2022de 38 çıkması gerekirken daha yüksek yani 47 çıkmış. Yani 2 kattan da fazla artmış.

Sonra 2 günde 1 verdiğinizi varsayip

09.08.2022de yaptırmış olsaydınız 94 cikmaliydi
11.08.2022de bi daha yaptirmis olsaydiniz 188 cikmaliydi
13.08.2022 yani yarın yaptirsaydiniz 376 çıkardı.
Ama siz 12.08.2022de yaptırdınız. Yani 188 ile 376 arası bir değer olmalı. Sizin 168 çıkmış. Sınırın biraz altı ama asla problem degil. Yaptırma saatiniz bile önemli. Ayni saatte yaptirmadiginizi düşünüyorum. Mesela 07.08.2022de 47 çıkan testi sabah 10da. Bugun yaptırdığınız testi sabah 8de yaptirdiysaniz yani tam sabah 10dan 10a değil de bi sonrasını daha erken yaptirdiysaniz bhcg ortalama 20 30 değer daha düşük çıkabilir.
Ki sadece 2 kat degil. En az yüzde 60 artiyorsa sağlıklıdır. Genel söylem olarak 2 gunde 2 kat derler ama yüzde 60 artiyorsa okeydir. Sizin suan gebeliginiz sağlıklı ilerliyor. Elbette her gebelik doğum ile sonuçlanmıyor. Sonrasını kimse bilemez ama bu değerlere bakarak düşük kurtaj diyen halt etmiş. Ben 1 doğum yaptım. 1 kurtaj yaşadım. 1 kimyasal gebelik gecirdim ve suan tekrar hamileyim. Tecrübelerime ve kadın doğum doktorumun bilgilerine güvenerek diyorum ki doktorunuzun değiştirin. Hayırlısı olsun hamileginiz de🙏😊

Düzeltme: rahimde sivi kanama falan gördü demişsiniz. Ona bisey diyemem tabi.

Tum kalbimle dusundugun gibi olmasini diliyorum cok tessk ederim ilgilenip hesaplayp yazdigin icin pazar gunu tekrar yazarm sonucu dua esin bana olur mu🙏❤❤

Tum kalbimle dusundugun gibi olmasini diliyorum cok tessk ederim ilgilenip hesaplayp yazdigin icin pazar gunu tekrar yazarm sonucu dua esin bana olur mu🙏❤❤
Tabiki ederim 🙏 benim ilk gebeligimde kahverengi kanamam vardı. Doktorum düşük yapiyosun dedi. Bhcg saglikli artıyor ama dedim? O belli olmaz dusebilir degeriniz dedi. Ama suan dusmuyor. Dusunce konusalim yani dimi. Her kanamayi goren dusuk yapiyosun diyip yolluyor. Moral bozmaktan baska bisey degil. İçime sinmedi doktor değiştirdim. Progestan verdi 10 gün kullandım. Kahverengi kanamam kesildi. Bir de kistim varmis icerde o da patlamis. Ondan kaynakli kanama gorunuyor rahimde dedi. Sonuc olarak sapasağlam 3 yaşına girecek bir oglum var😊 içinize sinmiyorsa biseyler mutlaka doğru olmayani hissediyorsunuz. Tavsiyem başka doktora gidin.

Back
X