Enfeksiyon kapmış olabilir canım benim bi dönem akıntım çok fazlaydı doktoro gittim rahimde yara çıktı yaktırmıştım.Doktoro git derim canım ben sana...
Ya Bendende Kahverengi Geliyo,kokulu
Bazen Yoğunlaşiyo çok Korkuyorum Yara Falan Olurmu Acaba
şimdi Hastayim Gerçide Bakalim Devam Ederse Dr.a Gitcem
Böyle Akintisi Olan Varsa Yazarmisiniz Kizlarrrrr
bende de bir ara akıntı çok olurdu. Doktor bi tehlike yok olur dedi fitil verdi. fitil kuruttu ve akıntı baya azaldı. o yuzden baska agızlardan duymaktansa doktor gormelı. bırınde olan bı sey dıgerınde olcak dıye bı sey yok. doktora gıtmeden kulaktan dolma bı sey yapma sakın.
bende de aynı sorun var doktor mantar dei fakat mantara benzer bi kaşıntı yok sadece beyaz ve kokulu hergün çamaşır değiştirmekten bıktım ya.antibiyotik ilaçlarda bu tür akıntılara sebebiyetmiş şu an regl yim ve bitince tedavi olucam sizde bir an önce doktora gidip tedavisini olun ilaç verince hemen geçmez biraz sabır
canım bekarsın dimi? sende yani, hiç korkma. evli olunca kötü.doktora git deyince strese giriyorum. geçmiş olsun bu arada. aynı sorun bendede var.bak ben korkuyorum. inşallah geçer ama tedavisiz biraz imkansız .......:1no2:
arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun hepinize bu sorun bir hafta öncesine kadar bendede vardı çok şükür atlattım benimde doğumdan sonra başladı 17 ay çektim bi de 9 ay hamileyken olduğunu katarsak epey bi zaman beni rahatsız etti beni bu durum ilaçlar falan geçirmedi geçenlerde tesadüfen karşılaştığım bi hemşire sirkeli suyla yıkamamı söyledi önce inanmamıştım bi şansta bunu deneyeyim ne çıkar dedim iyi ki denemişim çok şükür geçti isterseniz sizlerde deneyin
bekarım cok takmıorum ama insan rahatsız oluo kendinden :/ benim birde idrar yollarımda iltihap var üşütünce bu olay daha fazlalasıo ounla alakalı olabilir die düşünüorum herkese gecmiş olsun