Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi kaç dakikada çıktı kuruma çizgisi değilse
İlk beş dakika da belirdi canımVar gibi kaç dakikada çıktı kuruma çizgisi değilse
O zaman gebesin canım kaç gün gecikme oldu kan ver netleşsin bende bugün silik çizgi ile öğrendim sonra kan verdimİlk beş dakika da belirdi canım
Reglmi Birgün geçti canımO zaman gebesin canım kaç gün gecikme oldu kan ver netleşsin bende bugün silik çizgi ile öğrendim sonra kan verdim
Hayırlı olsun, henüz çok yeni gibi duruyor. Kan verip kesinleştirebilirsinizReglmi Birgün geçti canım
Belirtiniz varmıydıO zaman gebesin canım kaç gün gecikme oldu kan ver netleşsin bende bugün silik çizgi ile öğrendim sonra kan verdim
Sizin de hayırlı olsun. Çok çok yeni maşallah sağlıkla gelişsinO zaman gebesin canım kaç gün gecikme oldu kan ver netleşsin bende bugün silik çizgi ile öğrendim sonra kan verdim
Belirti olarak bugün aşırı derecede halsizlik vardı ve sol kasık ağrısı var ve iyi uyumama rağmen akşama kadar esnedim durdum ağzım yırtıldı nerdeyse esnemektenBelirtiniz varmıydı
Kan ver canımReglmi Birgün geçti canım
Çok teşekkür ederim sağolunSizin de hayırlı olsun. Çok çok yeni maşallah sağlıkla gelişsin![]()
Belirti olarak bugün aşırı derecede halsizlik vardı ve sol kasık ağrısı var ve iyi uyumama rağmen akşama kadar esnedim durdum ağzım yırtıldı nerdeyse esnemektenuykum vardı ha bu arada artık sık idrara çıkma da başladı belirtiler bunlar şimdilik canım daha çok başındayim
Ayyy olabilirsin gebe canım inşallah gönlünden geçen olurSık idrara çıkma uykudan gözümü açamıyorum sırt ağrısı halsizlik bacaklar da ağrı
Hayırlı olsun kucağında alırsın inşallahBelirti olarak bugün aşırı derecede halsizlik vardı ve sol kasık ağrısı var ve iyi uyumama rağmen akşama kadar esnedim durdum ağzım yırtıldı nerdeyse esnemektenuykum vardı ha bu arada artık sık idrara çıkma da başladı belirtiler bunlar şimdilik canım daha çok başındayim
Sağol canımHayırlı olsun kucağında alırsın inşallah