Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal atlet bluzNe giyiniyordunuz bu sirada?
Hayir ama ne olabilir kimyasal gebelik geçirdim ocak ayının başında ve bir ondan çıktı alakası var mı bilmiyorum daha geçmedi 3 haftadır iyiydim simdi gekrar ciktiHamile misiniz
insanlar ozellikle bagisikliklari zayifladiklarinda aniden alerji gelistirebilirler o yuzden sordum. Gecmis olsun.Normal atlet bluz
Coook teşekkür ederim alerji testi vereyim en iyisi çünkü geçiyor tekrar cikiyor yedigim birseyim zararı var kesin ama hep yediğim şeyler belkide dediğiniz gibi çok geçmiş olsun sizedeAlerji immünoloji bölümüne gitseniz iyi olur . Randevu suresıne kadar kendınızı takıp edin
Hergun ne yiyorsanız telefonunuzun not bölümüne yazın içtiğiniz meyve suyunu bile atlamadan.
Bende de oluyordu yumurta ve baharat alerjim çıktı sonradan yıllar sonra yaş ilerledikçe bağışıklık sistemı değişebilir vücut değişik reaksıyon gösterebilir mevsim gecıslerı ağaçlar cıcek açtı bazı şehirlerde eğer onlardan bırındeysenız polen alerjısı olabilir ..
Yakın zamanda hasta olduysanız ilaçlar antibıyotık yapabılır enfeksiyondan olabilir bi çok sebebi olabılır yani. Bisey ısırmışa benziyor sizi azcık da görüntüsü öyle
Cokk teşekkür ederimmm yaa olup geçip böyle yine çıkması çok kasininca kaşınan yerler oyuk için beyaz oluyor leke kalıyor anlamadim şu 1 ayda bu kizarikliklari kasidiktan sonra böyle göz gibi oluyor çok kötü yaa ama başlangıç böyle bubsekil arttı geceden bu yana daNe giyiniyordunuz bu sirada?
insanlar ozellikle bagisikliklari zayifladiklarinda aniden alerji gelistirebilirler o yuzden sordum. Gecmis olsun.
Diz bacak agrisi gibi sorunlariniz var miCokk teşekkür ederimmm yaa olup geçip böyle yine çıkması çok kasininca kaşınan yerler oyuk için beyaz oluyor leke kalıyor anlamadim şu 1 ayda bu kizarikliklari kasidiktan sonra böyle göz gibi oluyor çok kötü yaa ama başlangıç böyle bubsekil arttı geceden bu yana da
Yok anlamadim geçip geri böyle oluyor uyuz losyonlari bike verdi dermatologlar ama uyu değilim eşim de yok mesela bu hasını kabarcıklar Bende 1 buçuk aydan fazla var mesela ilk çıktığında böyle olup sonra kasiyimca bildiğiniz göz gibi çukur içi beyaz en şekildedir hala vücudumda mevcut geçmiyor geçse koyu kahve izi kalıyor bacak içleri göbek üst bacaklarda arkası kollar sırttan omuz bölgesinde 2 yada 3 tane o şekilde 3 haftadır iyiydim simdi yeni çıktı bu kizarikliklar ama ilk cikanlarda içim titriyordu kaşınma geldiğinde bu ohle değil hafif çıldırtacak derecede değilDiz bacak agrisi gibi sorunlariniz var mi
Sedef icinde bakitin isterseniz bi alerji cikmazsa.Yok anlamadim geçip geri böyle oluyor uyuz losyonlari bike verdi dermatologlar ama uyu değilim eşim de yok mesela bu hasını kabarcıklar Bende 1 buçuk aydan fazla var mesela ilk çıktığında böyle olup sonra kasiyimca bildiğiniz göz gibi çukur içi beyaz en şekildedir hala vücudumda mevcut geçmiyor geçse koyu kahve izi kalıyor bacak içleri göbek üst bacaklarda arkası kollar sırttan omuz bölgesinde 2 yada 3 tane o şekilde 3 haftadır iyiydim simdi yeni çıktı bu kizarikliklar ama ilk cikanlarda içim titriyordu kaşınma geldiğinde bu ohle değil hafif çıldırtacak derecede değil
Diz bacak agrisi gibi sorunlariniz var mi
Aaa esim sedef hastası Bende de olabilir mi öyle yanin ondan 5 yaşında çıkmış amaSedef icinde bakitin isterseniz bi alerji cikmazsa.
Her yasta olabilir ozellikle stresin uzuntunun aniden cok yuklendigi durumalrda genetik yatkinlikta varsa.Aaa esim sedef hastası Bende de olabilir mi öyle yanin ondan 5 yaşında çıkmış ama
Teşekkürler cevaplariniz için genetik yatkınlık yok ailemde kimsede ama evet sedef üzüntüden oluyormuş karaciğer bağırsak problemleriyle birlikte tabiHer yasta olabilir ozellikle stresin uzuntunun aniden cok yuklendigi durumalrda genetik yatkinlikta varsa.
Umarim gecici basit bir seydir. Cok gecmis olsun.Teşekkürler cevaplariniz için genetik yatkınlık yok ailemde kimsede ama evet sedef üzüntüden oluyormuş karaciğer bağırsak problemleriyle birlikte tabi
Umarim gecici basit bir seydir. Cok gecmis olsun.ok teşekkürler aminnn insaEllah
Teşekkürler amin insaAllahUmarim gecici basit bir seydir. Cok gecmis olsun.