Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama gunlerimdeyim suan bu gun akintiyla karisik kirmizi kan geldi 1 saat sonrada damla seklinde kan geldi arada peceteye geliyo bu normalmi acaba hic yasayan var mi?
Yumurtlama gunlerimdeyim suan bu gun akintiyla karisik kirmizi kan geldi 1 saat sonrada damla seklinde kan geldi arada peceteye geliyo bu normalmi acaba hic yasayan var mi?
Bende de oluyordu arada canım. Bir sorundan kaynaklı değildi benimki. Polikistik overliyim o yapabilir demişti doktorum. Bugünleri iyi değerlendir eğer gebelik istiyorsan.
Rica ederim canım. Bende birkaç gün devam ederdi. Arada pembe de oluyordu. Bu arada aklıma yeni geldi bende polip de varmış o da ara kanama yapabilirmiş. Ben aldırdım polibi sonra hamile kalana kadar leke gelmedi. Sen rahim filmi çektirdin mi? Ne kadardır bebek istiyorsun?
Rica ederim canım. Bende birkaç gün devam ederdi. Arada pembe de oluyordu. Bu arada aklıma yeni geldi bende polip de varmış o da ara kanama yapabilirmiş. Ben aldırdım polibi sonra hamile kalana kadar leke gelmedi. Sen rahim filmi çektirdin mi? Ne kadardır bebek istiyorsun?