Kizlar ya acil bi bakin

yumurtlama donemi kan

• Ankete Katılan
    4

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Yumurtlama gunlerimdeyim suan bu gun akintiyla karisik kirmizi kan geldi 1 saat sonrada damla seklinde kan geldi arada peceteye geliyo bu normalmi acaba hic yasayan var mi?

Yumurtlama gunlerimdeyim suan bu gun akintiyla karisik kirmizi kan geldi 1 saat sonrada damla seklinde kan geldi arada peceteye geliyo bu normalmi acaba hic yasayan var mi?
Bende de oluyordu arada canım. Bir sorundan kaynaklı değildi benimki. Polikistik overliyim o yapabilir demişti doktorum. Bugünleri iyi değerlendir eğer gebelik istiyorsan.

Anlasilan yasayan kimse yok baska bilgi verebilck bisen bi ben

Sagol cnm devami gelirse gdcm cok tesekkur ederm cvapladgn icin
Rica ederim canım. Bende birkaç gün devam ederdi. Arada pembe de oluyordu. Bu arada aklıma yeni geldi bende polip de varmış o da ara kanama yapabilirmiş. Ben aldırdım polibi sonra hamile kalana kadar leke gelmedi. Sen rahim filmi çektirdin mi? Ne kadardır bebek istiyorsun?

Yumurtlama donemlerinde bazi kadinlardan 1 kac damla kan geldigini duymus ve okumustum canim. Icin rahat degilse doktorunla gorus

Yumurtlama donemlerinde bazi kadinlardan 1 kac damla kan geldigini duymus ve okumustum canim. Icin rahat degilse doktorunla gorus
Sagol cnm aradm da eger devam ederse sikinti etmezse diger adetten kalan kan yumurta catlayinca atiyo dedi degerlendir dedi

Anladm cnm sagolasn bn cektrmedim hic 11. Ayimiz bu ay bklm doktr yumurta catlams olablr dedi devm ederse gel dedi aradm cok sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…