kızlar ya bir bakınnn:(((

Sinem1923

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
482
69
318
İstanbul
kızlar ben 12.45 gibi balık yedim bugün. sonra 15.30 gibi kazandibi tatlısı yedim. o da yetmedi. 1 saat sonrasında süt içtim. ve hiç aklıma gelmedi bugün balık yediğim.çok korkuyorum bir şey olur mu? daha öncede balık yediğim yerden yedim.ama böyle sütlü şeyler arkasından yiyip içmemiştim.

böyle kombin yapan oldu mu hiç :/?

her hafta aynı yerden yiyoruz balığı tazedir sanırım. bi de eşimde yurt dışında,ailemb ana uzak.uff:// gerçi olumsuz bir şey hissetmiyorum bebişimin oynamalarını hissediyorum ama ne bileyim korktum.

inşallah bişey olmaz canım ya. mesela yazın eşim, ırmaktan yakaladığı balığı ayranla yoğurtla yiyordu.

ama tabi çok tazeydi balıklar. inşallah sorun çıkmaz, ama temkinli olmakta fayda var yinede

korkma canım birşey olmaz ben balık yediğim günler hiç takılmadan süt ve ayran içiyorum

ama balığın taze olması önemli

bende ilk hamileliğimde süt içmiştim ardından yarım saat sonra balık yemiştim 1 saat sonrada yoğurt yemiştim balığın bayağı bayat olması lazım etkilemesi için kaldıki sen bayağı aralıkla yemiş içmişsin bişey olmaz inş.

üzerinden bu kadar saat geçmiş.eğer bişey olsaydı ilk 1 saat de etkisini gösterir ve siz hastanede olurdunuz.bence rahat olun.kaldı ki ben oğluma neredeyse bebekliğinden beri her balık yedirdikten sonra yoğurt yediririm.

üzerinden bu kadar saat geçmiş.eğer bişey olsaydı ilk 1 saat de etkisini gösterir ve siz hastanede olurdunuz.bence rahat olun.kaldı ki ben oğluma neredeyse bebekliğinden beri her balık yedirdikten sonra yoğurt yediririm.

evet sabah oldu ve yaşıyorum :D teşekkürler cevaplarınız için

Back
X