kızlar ya sitede oturan varmı ?yada kapıcısı olan yönetici olan vs

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
kızlar bizim binamız site sağolsun yöneticimiz 2000 tl açık vermiş.denetmenlerden biride benim fakat bana bu hesap defteri bu adamın yönetici olmasından buzaman kadar hiç gelmedi taaki açık çıkana kadar.neyse açık binalara bölündü herkes kişibaşı ödemesini yapıyo.fakat yönetim kapıcıyı istemiyor çünkü ssk maaşı bina kaldıramıyor işten çıkartılma kararı alındı ama yönetici ortalıkta yok.bizde kendi aramızda toplantı yaptık yani yönetim grubundakiler.herkes kapıcı gitsin iş bulsun eşi kira karşılığında binayı temizlesin diyor buda yasak.ama yabancı birine kiraya verebiliyoruz orayı siteye gelir olsun diye.şimdi herkeste sen yönetici ol diye tutturdu hoş borçlar sıfırlanmadan ben almam ama bu kapıcıyı nasıl yapıcaz üzülüyorumda bu konularda bilgisi olan varmı?

babamların yan bloğunda böyle bir durum gerçekleşti kapıcıdan kimse memnun değildi kapıcıyı çıkarttılar onun yerine eşi sizinde dediğiniz gibi kira karşılığında kapıcının görevini yapmaya başladı eşide başka bir yerden iş bulup orda çalışmaya başladı bildiğim kadarıyla halende öyle devam ediyor hem evsiz kalmadılar hemde sitenin temizliği devam etti böylece neden olmasın ki... yasak mı hakkatten bunu yeni duydum bende...

Son düzenleme:
Sizin sitenin işleri biraz karışık.
Yeni kararlar alınacak uygulanacak.
Her kafadan ses çıkacak.
Bence bu sene alma canım.
Bu arada apartman görevlisiyle konuşun kira , ssk ödemesi ve faturalar karşılıgı oturabilir, belki yarım günde iş bulabilir.
Maaş vermezsiniz ayrıca.
Bunun birde tazminatı var onu hesapladınız mı?

kızlar bizim binamız site sağolsun yöneticimiz 2000 tl açık vermiş.denetmenlerden biride benim fakat bana bu hesap defteri bu adamın yönetici olmasından buzaman kadar hiç gelmedi taaki açık çıkana kadar.neyse açık binalara bölündü herkes kişibaşı ödemesini yapıyo.fakat yönetim kapıcıyı istemiyor çünkü ssk maaşı bina kaldıramıyor işten çıkartılma kararı alındı ama yönetici ortalıkta yok.bizde kendi aramızda toplantı yaptık yani yönetim grubundakiler.herkes kapıcı gitsin iş bulsun eşi kira karşılığında binayı temizlesin diyor buda yasak.ama yabancı birine kiraya verebiliyoruz orayı siteye gelir olsun diye.şimdi herkeste sen yönetici ol diye tutturdu hoş borçlar sıfırlanmadan ben almam ama bu kapıcıyı nasıl yapıcaz üzülüyorumda bu konularda bilgisi olan varmı?

yöneticilik zor iş hele büyük bloklarda daha zor ,açığın diğer insanlara pay edilmesi bence dogru değil açıgı veren kişi ödemeliydi sonucta apartmana yapılan hersey fişli faturalı oluyor ortada yaptıgı bir iş yoksa fatura fiş yoksa zimmetine geçirmiştir o zaman suç duyurusunda bulunun bence yabana atılacak birşey degıl bu

kapıcı olmazsa şöyle olabilir birini bulursunuz aksamdan aksama çöpleri alır,haftada 2 apartman temızlıgıne gelır

babamların yan bloğunda böyle bir durum gerçekleşti kapıcıdan kimse memnun değildi kapıcıyı çıkarttılar onun yerine eşi sizinde dediğiniz gibi kira karşılığında kapıcının görevini yapmaya başladı eşide başka bir yerden iş bulup orda çalışmaya başladı bildiğim kadarıyla halende öyle devam ediyor hem evsiz kalmadılar hemde sitenin temizliği devam etti böylece neden olmasın ki... yasak mı hakkatten bunu yeni duydum bende...

evet yasakmış canım kira karşılığı

yöneticilik zor iş hele büyük bloklarda daha zor ,açığın diğer insanlara pay edilmesi bence dogru değil açıgı veren kişi ödemeliydi sonucta apartmana yapılan hersey fişli faturalı oluyor ortada yaptıgı bir iş yoksa fatura fiş yoksa zimmetine geçirmiştir o zaman suç duyurusunda bulunun bence yabana atılacak birşey degıl bu

kapıcı olmazsa şöyle olabilir birini bulursunuz aksamdan aksama çöpleri alır,haftada 2 apartman temızlıgıne gelır

valla benimde düşüncem o canım yani kiraya verebiliyoruz ama hizmet karşılığı değil alınan kira da apartman giderlerinde kullanılacak.dün hesaba oturdum dün kafayı sıyırmama ramak kalmıştı çünkü diğer yönetici devir yaparken 3000 tl para bırakmış oda diyoki o para gitti

Son düzenleme:
Sizin sitenin işleri biraz karışık.
Yeni kararlar alınacak uygulanacak.
Her kafadan ses çıkacak.
Bence bu sene alma canım.
Bu arada apartman görevlisiyle konuşun kira , ssk ödemesi ve faturalar karşılıgı oturabilir, belki yarım günde iş bulabilir.
Maaş vermezsiniz ayrıca.
Bunun birde tazminatı var onu hesapladınız mı?

valla 150 tl düşüyo kişiye aslında senin sölediğinde mantıklı sadece ssk ödeyeceğiz maaşmı vermiyelim onu demek istedin dimi

valla benimde düşüncem o canım yani kiraya verebiliyoruz ama hizmet karşılığı değil alınan kira da apartman giderlerinde kullanılacak.dün hesaba oturdum dün kafayı sıyırmama ramak kalmıştı çünkü diğer yönetici devir yaparken 3000 tl para bırakmış oda diyoki o para gitti

madem bu işe girişeceksın o yönetıcıyle otur masaya devraldıgındakı para ile o sene yapılan işler elde kalan para tutuyor mu ?borclar sıfırlandıktan sonra devralırsın sende ve apartmana birşey yaptırcaksan bir eksık olursa ne yaparsan mutlaka panonuz vardır oraya as mıllet görsün

ama ben inadla söyluyorum ben o apartmanda otursaydım o parayı ödemeyi kabul etmezdım benım sucum degıl ceremesını neden ben cekeyım acıgı veren verdıgı gıbıde ödesın parayı üstüne düşün bence o konunun

kiraya vereceksenız de bir iş yerıne kıralayabılırsınız mesela bır eczane deposu ya da baska firmaların deposu olarak kullanılabılr ssk derdın de olmaz

Merhaba arkadaşım bizde sitede oturuyoruz sitemiz yeni bir site sayılır toplam 6 bloklu henüz ikisi inşaat orası biterse 330 daire olacak yöneticilik çok zor her türlü insanlarla ugraşacaksın en ufak şeyde senin başın agrıyacak geçen seneki yönetici açık çıkarmış bütçede ve kendisi ödemiş parayı site sakinlerinden toplamamış ben olsam ödemem açıgı çıkaranın ödemesi gerek bu sene yönetim degişti yerine gelen yönetici iyi bir adam fakat bazen adamı bile bunaltıyorlar bizim sitede tvler merkezi sistem uydu bundan 1 ay önce birinin tv bozulmuş ev sahibi yöneticye telefon açıp benim tv mi yaptıracaksın diyor yöneticide şasırmış önce acaba merkezi sistemde mi bi arıza var diye yönetici ve kapılcılar bütün siteyi tek tek dolaştı sordu sizin tvler nasıl diye kimsede sorun yok sorun bir tek kişide yönetici yinede tamirciyi çagırmış acaba hata bizden mi diye fakat merkezi kaynaklı bir hata çıkmamış tv de sorun çıkmış sanırım tüplü tvlerden tüpü bitmiş bozulmuş oda yönetici bizim yapabilecegimiz birşey degil siz yapacaksınız demiş ama adam bir türlü anlamıyor yok siz yapacaksınız benim tv mi demiş aidatlarını dogru dürüst ödemeyenler bile oluyor sitemizde 2 tane kapıcı var sadece 4-5 aile kapıcıların işten çıkmasını istiyor dertleride kendi akrabalarını işe alacak yönetici bütün site sakinleri ile görüştü kapıcılardan memnunmsunuz diye çogunluk memnun Allah razı olsun her dedigimizi yapıyorlar yöneticilik çok zor arkadaşım bence olma ayrıca bütçede açık çıkaran kişi ödesin o parayı ben olsam ödemem şimdi bizim sitede de boş bir depo gibi bir yer var yönetim orayı bakkal yapma kararı almış iyide olur bakalım ne zaman yapacaklar site sakinleride istiyor zaten

Back
X