Kizlar ya yardimmm:(

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.117
83
32
Kizlar az once cok tuhaf bir olay yaşadım.Esime yarin goturmesi icin kahvalti hazirliyordum.Bir kaba yiyecek koydum.Neyse biraktim tezgaha,sonra çantasını getireyimde eski yedigi kapları alayim yenisni koyayim dedim.Bir baktım hazirladigim kap,cantanin icinde.Ve hazirladigim kabin o oldugunu unuttum dedim ki esime neden bnu yemedin oda aa görmedim oyle bir kap olduğunu dedi.Sonra dusundum gerçekten o benim az önce hazirladigim kapmis ama ben onu hic birsekilde çantaya koyduğumu hatırlamıyorum ki.Bu olayi yasamadan bes dakka once faln oturdugum yerden ani kaktim heralde basim boyle bir döndü acaba ondan mi boyle bir durum olustu .Bu aralr aşırı stres yapıyorum bazi seyleri etkisi mi var bilemedim.Bir de prolaktin hormonum oldukca yuksek cikmisti.Onunlada bir alakasi olabilir mi .Ayy cok korktum yaaa neler oluyor

Korkmayin, her insanda oluyor boyle seyler.
Ben gunde kac kere telefonumu sarja takmaya gittiyimi hatirlamiyorum.
Ayaga kalkiyorum telefonu goturmeye bakiyorum tel yok. Aramaktan canim cikiyor. Bi bakiyorum sarjda. Gun icinde bu olay başima cok geliyor.
Ve ya cay getirmeye gidiyorum esim arkamdan sesleniyor caylari getirdin diye.
Bir suru sey yasiyorum gun icinde, saysam sabah olur)))
Her halde cok sey dusunuyorsunuz, oyuzden yaptiklarinizin farkinda olmuyorsunuz.

Korkmayin, her insanda oluyor boyle seyler.
Ben gunde kac kere telefonumu sarja takmaya gittiyimi hatirlamiyorum.
Ayaga kalkiyorum telefonu goturmeye bakiyorum tel yok. Aramaktan canim cikiyor. Bi bakiyorum sarjda. Gun icinde bu olay başima cok geliyor.
Ve ya cay getirmeye gidiyorum esim arkamdan sesleniyor caylari getirdin diye.
Bir suru sey yasiyorum gun icinde, saysam sabah olur)))
Her halde cok sey dusunuyorsunuz, oyuzden yaptiklarinizin farkinda olmuyorsunuz.
O kadar urkutucu oldu ki bir an bilincimi kaybediyorum zannettim:( insAllah gecicidir

Ben evde 2 gündür daha esimin gecen aksam aldigi diyet ekmegini arıyorum bakmadigim yer delik kalmadi. Sanirim dalginligima geldi cope attim farkında degilim. Bana sorsalar atmadim yapmam okadar da ama iste bugun 3.gun ekmek hic biyerde cikmayinca kafayi yemektense heralde cope attim tezine inandim. Yani insanlik halidir oluyor boyle seyler farkinda olmadığımiz icinde şaşırıyoruz

Aslında bunu beden yapmış beyine kal gelmiş 😃😃
Ahahaha yok, beyin aynı anda başka şeyleri de düşünüyor, beden sadece bir ikisini yapıyor ama beyin başka mevzuya geçtiği için beden yetişemiyor.
Yavaşlayıp başa sarma ihtiyacı duyuluyor.
Bir ses kaydını tüm dikkati vermeden dinleyip anlamadığımızda tekrar başa alıp dinlemek hatta yavaşlatarak dinlemek gibi bir şey.

Ahahaha yok, beyin aynı anda başka şeyleri de düşünüyor, beden sadece bir ikisini yapıyor ama beyin başka mevzuya geçtiği için beden yetişemiyor.
Yavaşlayıp başa sarma ihtiyacı duyuluyor.
Bir ses kaydını tüm dikkati vermeden dinleyip anlamadığımızda tekrar başa alıp dinlemek hatta yavaşlatarak dinlemek gibi bir şey.
Yazık bu beyine de vücuda da ya
Erkeklerin böyle dertleri olduğunu düşünmüyorum bir kerede tek iş düşünüp yapabildikleri için :KK53:

Yazık bu beyine de vücuda da ya
Erkeklerin böyle dertleri olduğunu düşünmüyorum bir kerede tek iş düşünüp yapabildikleri için :KK53:
😂😂
Ay ne güldüm, kesinlikle öyle.
Geçenlerde eşimle bir dialog geçti aramızda, haber izliyordu ‘şunu verir misin’ dedim cevap yok tabi.
3 dk bekleyip sinirlendim ve söylenmeye başladım ‘haber izliyordum ondan veremedim’ dedi.
‘Peki aynı anda hem izleyip, hem dediğimi duyup hem de veremez miydin’ dedim.
Beyni error verdi, ‘nasıl ya’ diyor😂😂

Kizlar az once cok tuhaf bir olay yaşadım.Esime yarin goturmesi icin kahvalti hazirliyordum.Bir kaba yiyecek koydum.Neyse biraktim tezgaha,sonra çantasını getireyimde eski yedigi kapları alayim yenisni koyayim dedim.Bir baktım hazirladigim kap,cantanin icinde.Ve hazirladigim kabin o oldugunu unuttum dedim ki esime neden bnu yemedin oda aa görmedim oyle bir kap olduğunu dedi.Sonra dusundum gerçekten o benim az önce hazirladigim kapmis ama ben onu hic birsekilde çantaya koyduğumu hatırlamıyorum ki.Bu olayi yasamadan bes dakka once faln oturdugum yerden ani kaktim heralde basim boyle bir döndü acaba ondan mi boyle bir durum olustu .Bu aralr aşırı stres yapıyorum bazi seyleri etkisi mi var bilemedim.Bir de prolaktin hormonum oldukca yuksek cikmisti.Onunlada bir alakasi olabilir mi .Ayy cok korktum yaaa neler oluyor
Normalde lens kullanıyorum bir tek gece yatmadan az gözlük takıyorum numaraları da baya ileri durumda. Neyse bir akşam işten geldim inanılmaz yorgun ellerimi bir güzel yıkadım lensleri çıkartacağım diye sonra gözlüğümü takip çıktım mutfağa gittim koridorda yürüyorum ama inanılmaz kötü görmem hala anlamadım gözlükleri çıkarttım normallesti görüntü gözlüğü inceledim bir süre ve daha sonra fark ettim ki lensleri gözümden çıkarmayı unutmuşum! ! Hem güldüm kendime sonra da acıdım ne kadar yorulmuşum neler oluyor bana diye baya üzüldüm halime :) o günü anımsattıniz bana insanlık hali oluyor bazen..

😂😂
Ay ne güldüm, kesinlikle öyle.
Geçenlerde eşimle bir dialog geçti aramızda, haber izliyordu ‘şunu verir misin’ dedim cevap yok tabi.
3 dk bekleyip sinirlendim ve söylenmeye başladım ‘haber izliyordum ondan veremedim’ dedi.
‘Peki aynı anda hem izleyip, hem dediğimi duyup hem de veremez miydin’ dedim.
Beyni error verdi, ‘nasıl ya’ diyor😂😂
:KK70: :KK70:
Benimkide aynı böyle geneli böyle bence bir beyin yanmasi yaşıyorlar.😃
Bir kadın arkadaşınla en hararetli konulari konusurken eşinin yuzune bak işte orada :KK57: göreceksin çünkü yetisemiyor 😃😃

:KK70: :KK70:
Benimkide aynı böyle geneli böyle bence bir beyin yanmasi yaşıyorlar.😃
Bir kadın arkadaşınla en hararetli konulari konusurken eşinin yuzune bak işte orada :KK57: göreceksin çünkü yetisemiyor 😃😃
Cem Yılmaz’ın erkekler analog kadınlar dijital benzetmesi ne kadar doğru😂
Bir resme bakıp, sadece baktıkları noktayı görebiliyorlar.
Kadınlar resmin bütününü görmeyi geçin, asıldığı duvarın rengini, yandaki kadının ayakkabısı kadar görebiliyor😂

Son düzenleme:
Olabiliyo bazen ben her evden çıktığımda muhakkak geri dönüyorum aygazi kapadmmi ütüyü fişten çektimi diye her seferindede kapatmış çekmiş oluyorum

Olur öyle şeyler. Ben bir keresinde kızımı okula götürdüğümü unutup onu oda oda aramaya başlamıştım. Kafamı toparlamam 2-3 dakikamı almıştı.
Bneimde oyle oldu bir sure sonra kndime geldim ama o yasadigim an cok korktum yaa
Korkulacak birsey yok, ilk bebeğim olduğunda bende utulediklerimi dondurucuya koymuş sonra unutmuş ve eşimi aramıştım çamaşırları kaybettim diye 😂😂 😂 😂
Aaaaaaa :KK70:

Çok fazla şeyi aynı anda düşününce oluyor benimde. Normal şeyler. Kafa çok doluysa o an farklı bir alemdeyse yaptığınızı unutursunuz. Çok normal.

Back
X