kızlar yaa ben evde cok sıkılıyorum sizler nasıl kaliteli zaman geciriyorsunuz paylas

snowflake6467

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
355
131
133
slm kızlar ben evdeyim kaç senedir nişanlıyım nişanlımda askerde gelio haftaya ama böle evde durmaktan sıkılıom bazen ehr zaman değil ama arada cok fena sıkılıom sürekli yatıyorum sürekli bişiler yapmak aktif olmak istiyorum ama bişi bana dur dio yapasım gelmio siz neler yaparsınız evde iken cnm sıkılıo hava güzel oluyo cıkım dolasıyım diom ama oda yanlız olmuyor ne bilen ya iş de yok calısmıyorum evde nette vakitde nasıl gececek bilmiom içim daralıo bazen ruh gibi tv basında öle gecio vakit kaliteli vakit nasıl gecirilir nasıl tat alınır bana anlatırsanız sevinirim

Büyük ihtimalle yazış şekliniz eleştirilecek çoğu mesajda.Konuyu dağıtmamak adına bence kimse gelmeden tekrar yazın.
Spor salonlarına,el işi kurslarına gidebilirsiniz.Çalışmıyorsunuz mantı,sarma yapıp satabilirsiniz hem para da kazanırsınız:34:

Son düzenleme:
slm kızlar ben evdeyim kaç senedir nişanlıyım nişanlımda askerde gelio haftaya ama böle evde durmaktan sıkılıom bazen ehr zaman değil ama arada cok fena sıkılıom sürekli yatıyorum sürekli bişiler yapmak aktif olmak istiyorum ama bişi bana dur dio yapasım gelmio siz neler yaparsınız evde iken cnm sıkılıo hava güzel oluyo cıkım dolasıyım diom ama oda yanlız olmuyor ne bilen ya iş de yok calısmıyorum evde nette vakitde nasıl gececek bilmiom içim daralıo bazen ruh gibi tv basında öle gecio vakit kaliteli vakit nasıl gecirilir nasıl tat alınır bana anlatırsanız sevinirim

Kitap okumakla baslayabilirsin. Mesela klasikler.

Ya da nişanlınız bir hafta sonra geliyormuş onun için uğraştırıcı bir hediye yapabilirsiniz.Kutu alıp içine kalp kesin mesela bir sürü...Veya notlar yazın,onun için günlük tutun,dönünce vermek için mektuplar yazın,mendil işleyin...Evlenme tarihinize ne kadar var bilemiyorum ama eşya bakın veya sabunluk gibi şeyler yapın bunlar da olabilir.Zaten nişanlınız dönünce onunla gezersiniz bir haftacık kalmış biraz daha sabır

bütün bu dediklerinizi zaten yapıyorum .ben ailemle böyle keyifli vakit gecirmek istiyorum nişanlıma o dedikleirnin hepsini yaptım yine yaprım yürüyüş yapıyorum zaten ama söyle anlatayım cnm . ailemle bir yerlere gitmek cay içmeye cıkmak ne bilim evde aktivite yapmak sitiyorum sunu yapalım dediğimde ne işimiz var orda ne yapacaz cepte para yok bende diyorum ki illa bişi almak değil yani hava almak yürümek beraber kaliteli vakit gecirmek diye diyorum .nişanlım baska memleketten ama gelsede direk işe girecek gezme sansımız olmayacak düğün tarihimiz de belli değil esya falan bakıyorum netten .onun dısında program yazmaya calıyorum evde .ev işleri oluyor sadece böyle kalabalık ortam olsun sürekli bir aktivitem olsun bos kalmayayım ailemle gecsin zaman istiyorum .böyle yani durum sıkılmam da sundan evde uzun süredir kalıyorum okul bitti 2 sene oldu iş bulamadım ceyiz alamıyorum millet geziyor ben ancak yürüyüşe gidiyorum buda beni sıkıyor.yani ünüversite okudum okul daha eglneceliydi .şimdi ehrsey monoton evlenmeden böleyim yani aktif nasıl olurum sosyal olmak farklı seyler yapmak yapmak zevk almak kaliteli gecsin istiyorum dolu dolu yani .saolun yorumlarınız için cnm .ama aklınıza gelen seyleri paylasın ne olur.bu benim için önemli

İş bulup çalışmalısın.O zaman sıkılmaya vakit olmuyor.

iş arıyorum ama yok. olanlarda bana uymuyor ben belimde rahatsızım. uşak küçük bir yer ve burda iş olanagı kısıtlı bulduklarımda ayakta oluyor.bakalım nasip bekliyorum nişanlım gelip gidecek düğün tarihini konuscaz sonra iş aramayı sıklastıracam inş bulurum

Ya da nişanlınız bir hafta sonra geliyormuş onun için uğraştırıcı bir hediye yapabilirsiniz.Kutu alıp içine kalp kesin mesela bir sürü...Veya notlar yazın,onun için günlük tutun,dönünce vermek için mektuplar yazın,mendil işleyin...Evlenme tarihinize ne kadar var bilemiyorum ama eşya bakın veya sabunluk gibi şeyler yapın bunlar da olabilir.Zaten nişanlınız dönünce onunla gezersiniz bir haftacık kalmış biraz daha sabır

aslında bunları o askerde iken hepsini yaptım inanırmısın.atkı ördüm kurabiye yaptım kalpli gönderdim.kalpler kestim mendil oyaladım gönderdim. gelecek die pasta yapacam onun dısında kazak aldım ona özendim ne bilen mektuplarda yazıp gönderdim herseyi yaptım o değilde. o geldiğinde gezeriz zaten sadece o yokken ben burda nasıl kaliteli zaman geciririrm onu bulmaya calıyorum size de oluyormu? böle bazen hiç bişi yapasın gelmes aslında kafanda cok plan vardır ama yapasın gelmes işte o ruhani çöküntüye giriyorum bazen yapmak istiyorum ama harekete gecemiyorum diyeyim size.yapmayıncada kızıyorum kendime koca gün gitti diye üzülüyorum neden sence böyle oluyor monotonluk mu stres mi ne olabilir.

Büyük ihtimalle yazış şekliniz eleştirilecek çoğu mesajda.Konuyu dağıtmamak adına bence kimse gelmeden tekrar yazın.
Spor salonlarına,el işi kurslarına gidebilirsiniz.Çalışmıyorsunuz mantı,sarma yapıp satabilirsiniz hem para da kazanırsınız:34:

kusura bakma cnm el alıskanlığı bilgisayar programcısıyım ya kod yazarken böyle dagınık oluyor işte özür dilerim:)

saol cnm bende kitap arşivi var onu zaten yapıyorum ama desteğin için saol cnm :)

Kitap arsivi yapmak baska , o kitaplari okumak baska. Bana yapiyorsun gibi gelmedi cnm:) Kaliteli zaman deyince, plan yapmak ve o plana uymak. O plani nasil yapacagin sana kalmis. Yabanci bir dil, bir kitap, muzeleri ziyaret, muhasebe ve bilgisayar kurslari, yeni bir okul , yepyeni bir bolum, hayvanlar barinaklarina gitmek, huzurevlerini ziyaret, gonullu calismak vs vs...

nişanlın askerde bunun bunalımındasın belkide:))) iş arayarakta vakit geçirebilirsin ilanlara bak git görüş felan :)
kurslara gidebilirsin... Gitmem diyorsan yapabilceğin şeylerin malzemesini alıp evinde yap.. Mesela nişanlına her hafta birşey yap... Bigün çerçeve yap bigün resim yap bigün baska bişey yap :) derken vakit geçer.

kusura bakma cnm el alıskanlığı bilgisayar programcısıyım ya kod yazarken böyle dagınık oluyor işte özür dilerim:)

Ne alaka. Calismiyorum demissin. Keyfine mi kod yaziyorsun. Bilgisayar dili syntaxi yazma dilinden tamamen ayridir. Karistirman mumkun degil. Eger ki kod yaziyorsan zaten bos zamanin olmaz kolay kolay.

estağfurullah ne özürü...Ben anlıyorum arkadaşlarım da harf yutar ama harf yutunca konuya yapılan yorumlardan çok yazış şekliyle alay ediliyor öyle bi durum olmasın diye söyledim:34:
Bi de kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler tavsiye veriyorum ama ben de çok sıkılıyorum.Sanırım herkese olan şeyler bunlar.Bi de iş yok,nişanlı askerde falan stres de bu işte etken bana göre.
Ben yazın spor salonuna gidiyordum hem vakit geçiyor hem de dönünce yorgunluktan sıkılmaya zaman kalmadan serilip yatıyorsun:9:
Kitap okumak iyi gelir ama klasikler daha çok iç sıkar gibi geliyor.Daha sürükleyici kitap serileri okuyabilir veya film,dizi izleyebilirsiniz.Şahsen ben kitap okurken eğer bağlandıysam yemeğe giderken bile ayrılmak istemiyorum kitaptan.
Canan Tan-piraye veya yine canan tan-yüreğim seni çok sevdi mesela mükemmel kitaplar,tavsiye ederim:42:

Tüm gün boş oturarak, tv ya da pc başında geçirerek geçirilen zaman elbette ölen zamandır.

Kitap-Fim- ev işleri-el sanatları(zaman zaman) şeklinde zaman geçiriyorum evde olduğum zamanlar.

4 ay öncesine kadar günde en az 1.5 saat yürüyüşüm de vardı lakin nolduysa birden kestim:26:

Evli bir bayan olsanız evde vakit nasıl geçer bilemezsiniz, iş güç yemek falan..
Ama neden evdesiniz? Çalışın en azından bir süre..evde ne yapılablir ki, nereye kadar

Back
X