Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kizlar yagli saclar icin yardim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Blacksuide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
269
354
53
38
Bir gün yıkamasam 2. Gün saçından yağ akıyor resmen. Çalıştığım için hergun yıkıyorum. Sinuzit olduğu içinde hergun baş ağrısı. Anlayacağınız kısır döngüye girdim. Sampuan önerisi olur kür olur. Önerileriniz nelerdir bekliyorum

Saçınızı yikadiginiz suyun derecesini dusurun ve mesela haftasonundan başlayarak 1 gün yıkayıp 1 gün kuru şampuan ile gecistirin. Saç zamanla alışıyor. Biz küçükken annelerimiz haftada 1 2 yıkardı saçlarımız 4 5 günde yaglanirdi. Alıştırınca saç daha çok yağ salgılıyor. Birde yağlı saçlara yönelik kil içerikli yağ salınımını dengeleyen şampuan bakim kremleri var onları araştırıp alın

Aynı sıkıntıdan ben de müzdaribim.Geçen yağlanmaya karşı sirkeli su iyi geliyor diye okudum ama henüz denemedim tabi.Saçımızı normal şampuanlayıp yıkadıktan sonra ilave bir durulama suyuna biraz sirke koyup yıkarsak yağlanmayı azaltıyo yazıyodu.Dediğim gibi denemedim henüz.Kokar mı sirke diye de tereddütlerim var.

Ben onu denedim saçı parlak yapıyor ama bende yaglanmayapek etkisi olmadı acikcasi

Eşiminde saçları çok yağlıydı
Sabah yikasa aksamı yapış yapış olurdu
Bide cok dökülürdü saçları

Biomen greyfurt özlü şampuanını kullanıyo 3 senedir çok memnunuz kesinlikle tavsiye ederim
Dökülmeside durdu yağlanmasıda

( marketlerde bulunması cok zor biz hiç biyerde bulamiyoruz internetten sipariş veriyoruz)

Eşim de öyle. Bu şampuanı bı deneyebiliriz. Çok teşekkür ederim

Ersağ kremsiz şampuan, kullanın dua edeceksiniz.

Banyodan cıkarken son durulama suyunuza yarım limonu sıkın o suyla durulayın cıkın.yglanmayı geciktirio

Aynı sıkıntı bende de vardı bnm cildimde saçlarım gibi çok yağlanıyor buda sivilce çıkmasına sebep oluyordu doktora gittim bir hap verdi onu kullandım bir süre artık eskisi gibi yağlanmıyor saçlarım kurtuldum o kirli görüntüden.

Hapin adi ne

Saçın beslenmek için yağa ihtiyacı var ve her gün yıkadığında otomatik olarak daha çok yağ üretiyor ben bu şekilde biliyorum. Çalışsan da en azından bir gün yıkama topla saçını. Şampuan olarak Otacı markanın sitesine gir bak doğal ve paraben, silikon, alkol içermiyor yıllardır kullanırım. Isırgan otlu olan yağlanma karşıtı

O ilaç karaciğer hormonlarını baskiliyor aslinda ciddi sivilce sorunlarında verilir. O yüzden vermemiştir dr
Ben şimdi yağlı bakimlar yapıyorum o yüzden biraz arttı ama az yikayarak 2 güne çıkardım. Bazen 3 gün idare ediyor ama çok nadir.
Ama yikasam her gün yikarim ağırlaşıyor.

İlk önce yağlı yiyecekleri hayatınızdan çıkararak başlamalisiniz saçların ve cildin yağlanması hormonlarla ilgilidir hormon bozukluğunuz varsa ciltte yağlanma sivilce ve saçta yağlanma cildiyeye gidip kontol ettin, cilt tipinize göre uygun ürünleri verecektir.hic bir şampuan ve kür de kalıcı bir çözüm bulamazsınız onlar hep geçici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…