- 5 Ocak 2020
- 269
- 354
- 53
- 38
- Konu Sahibi Blacksuide
-
Aynı sıkıntıdan ben de müzdaribim.Geçen yağlanmaya karşı sirkeli su iyi geliyor diye okudum ama henüz denemedim tabi.Saçımızı normal şampuanlayıp yıkadıktan sonra ilave bir durulama suyuna biraz sirke koyup yıkarsak yağlanmayı azaltıyo yazıyodu.Dediğim gibi denemedim henüz.Kokar mı sirke diye de tereddütlerim var.Bir gün yıkamasam 2. Gün saçından yağ akıyor resmen. Çalıştığım için hergun yıkıyorum. Sinuzit olduğu içinde hergun baş ağrısı. Anlayacağınız kısır döngüye girdim. Sampuan önerisi olur kür olur. Önerileriniz nelerdir bekliyorum
Ben onu denedim saçı parlak yapıyor ama bende yaglanmayapek etkisi olmadı acikcasiAynı sıkıntıdan ben de müzdaribim.Geçen yağlanmaya karşı sirkeli su iyi geliyor diye okudum ama henüz denemedim tabi.Saçımızı normal şampuanlayıp yıkadıktan sonra ilave bir durulama suyuna biraz sirke koyup yıkarsak yağlanmayı azaltıyo yazıyodu.Dediğim gibi denemedim henüz.Kokar mı sirke diye de tereddütlerim var.
Eşiminde saçları çok yağlıydıBir gün yıkamasam 2. Gün saçından yağ akıyor resmen. Çalıştığım için hergun yıkıyorum. Sinuzit olduğu içinde hergun baş ağrısı. Anlayacağınız kısır döngüye girdim. Sampuan önerisi olur kür olur. Önerileriniz nelerdir bekliyorum
Eşim de öyle. Bu şampuanı bı deneyebiliriz. Çok teşekkür ederimEşiminde saçları çok yağlıydı
Sabah yikasa aksamı yapış yapış olurdu
Bide cok dökülürdü saçları
Biomen greyfurt özlü şampuanını kullanıyo 3 senedir çok memnunuz kesinlikle tavsiye ederim
Dökülmeside durdu yağlanmasıda
( marketlerde bulunması cok zor biz hiç biyerde bulamiyoruz internetten sipariş veriyoruz)
Ersağ kremsiz şampuan, kullanın dua edeceksiniz.Bir gün yıkamasam 2. Gün saçından yağ akıyor resmen. Çalıştığım için hergun yıkıyorum. Sinuzit olduğu içinde hergun baş ağrısı. Anlayacağınız kısır döngüye girdim. Sampuan önerisi olur kür olur. Önerileriniz nelerdir bekliyorum
Pembe kutuda olan mi?Ersağ kremsiz şampuan, kullanın dua edeceksiniz.
Banyodan cıkarken son durulama suyunuza yarım limonu sıkın o suyla durulayın cıkın.yglanmayı geciktirioBir gün yıkamasam 2. Gün saçından yağ akıyor resmen. Çalıştığım için hergun yıkıyorum. Sinuzit olduğu içinde hergun baş ağrısı. Anlayacağınız kısır döngüye girdim. Sampuan önerisi olur kür olur. Önerileriniz nelerdir bekliyorum
Hapin adi neAynı sıkıntı bende de vardı bnm cildimde saçlarım gibi çok yağlanıyor buda sivilce çıkmasına sebep oluyordu doktora gittim bir hap verdi onu kullandım bir süre artık eskisi gibi yağlanmıyor saçlarım kurtuldum o kirli görüntüden.
Roaccutane hapın ismi ama bana doktor uygun görüp yazdı sivilce tedavisinde kullanılıyor zaten ama yağlanma sorunumuda giderdi.Hapin adi ne
Saçın beslenmek için yağa ihtiyacı var ve her gün yıkadığında otomatik olarak daha çok yağ üretiyor ben bu şekilde biliyorum. Çalışsan da en azından bir gün yıkama topla saçını. Şampuan olarak Otacı markanın sitesine gir bak doğal ve paraben, silikon, alkol içermiyor yıllardır kullanırım. Isırgan otlu olan yağlanma karşıtıBir gün yıkamasam 2. Gün saçından yağ akıyor resmen. Çalıştığım için hergun yıkıyorum. Sinuzit olduğu içinde hergun baş ağrısı. Anlayacağınız kısır döngüye girdim. Sampuan önerisi olur kür olur. Önerileriniz nelerdir bekliyorum
O ilaçlar için hekimle konuşup kan tahlili baktırmak lazim canimHapin adi ne
Tabi ama merak ettim bende daha önce gittim bir ilaci yok demişti doktor. Az yıkarsın demisti :/O ilaçlar için hekimle konuşup kan tahlili baktırmak lazim canim
O ilaç karaciğer hormonlarını baskiliyor aslinda ciddi sivilce sorunlarında verilir. O yüzden vermemiştir drTabi ama merak ettim bende daha önce gittim bir ilaci yok demişti doktor. Az yıkarsın demisti :/
Ben şimdi yağlı bakimlar yapıyorum o yüzden biraz arttı ama az yikayarak 2 güne çıkardım. Bazen 3 gün idare ediyor ama çok nadir.O ilaç karaciğer hormonlarını baskiliyor aslinda ciddi sivilce sorunlarında verilir. O yüzden vermemiştir dr
Huncalife sarımsaklı şampuan şiddette öneririm Web sitem ...Pembe kutuda olan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?