Kızlar yakınım asılama yaptırmak.istiyor ikinci çocuğu için düşük oldu ikinci çocuğu olmuyor devletde yaparlarmi

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.488
288
43
Paralı mı süreç nasıl ilerliyor bende aşılama yaptirmayi düşünüyorum ama doktor 6ay daha denememiz gerektiğini söyledi şuan 3 ay olcak bende merak ediyorum bana infertilite bölümüne gitmemi söylediler bide aşılama olmadan önce rahim filmi cekiyorlarmi hayırlısı kızlar lütfen bilgisi olanlar yazsin

Son düzenleme:
Bı bilgisi olanlar

Bı bilgisi olanlar
Merhaba kadın doğum infertilite bölümünden randevu aliyorsunuz onlar karar veriyor hangi tedavi uygulanacağına siz aşılama deyince aşılama olmuyor yumurta takibi yapıp sadece çatlatma ignesi olanlar da var mesela

Ben gittim infertilite bölümüne denemeye devam edin diyoar 3 dusuğum.var hiç yardımcı olmuyorlar yaa anlamadım bende özele gitsem diye düşünüyorum özelde nasıl ilerleiyor süreç onuda bilmiyorum

Yakınınızın ikinci çocuğu için paralı aşılama yaparlar diye biliyorum. Sizin için eğer hiç çocuk yoksa raporlu yaparlar 6 ay doldu mu infertilite bölümüne randevu alıp gidiceksiniz siz ayrı eşiniz ayrı testler yapacaak sonra duruma göre tedaviye başlanacak. Evet tedaviden önce rahim filmi şart

Eğer araştırma Hastanesi'ne basvurduysaniz size yapmanız gereken evrak listesi veriyorlar bunlrin içinde sperm testi rahim filmide var hastanede cekilcekseniz sıra 1 sene geç geliyor haberiniz olsun diyorlar ama birkaç ayda geen de var ben dışarda yaptırıp erken halletmistim isimi

Ben gittim infertilite bölümüne denemeye devam edin diyoar 3 dusuğum.var hiç yardımcı olmuyorlar yaa anlamadım bende özele gitsem diye düşünüyorum özelde nasıl ilerleiyor süreç onuda bilmiyorum
Demekki birsey var rahim filmi çekilin siz o zaman anlaşılır neden olduğu belki.lerde vardır ondan düşük oluyordur.

Merhaba bazı devlet kurumları yapıyor evet ama içerde rahim filmi sperm testi vs icin aylarca beklemenizi istiyorlar bu yüzden dışarda çektirip getirirseniz daha hızlı işliyor

Bı bilgisi olanlar
Süreç şöyle ilerliyor adetin 2 3 4 günü sizi muayeneye çağırıyorlar hormon değerleriniz bakiliyor amh vs sonra doktor size hangi tedavi uygulayacagini henüz söylemiyor evrak listesi veriyorlar rahim filmi ve spermtestini görmeden tedaviye karar vermiyorlar cam sakura rahim filmi için 1 sene sperm için 6 ay bekleyebilirsimiz diyor ben dışarda labratuarda ve rahim çekme merkezinde çektirip getirdim b yuzden beklemeye gerek kalmadı 7 bin gibi tuttu hepsi bana silamaya karar vermiş doktor mesela kendi soylemiyor muhattabiniz ebeler oluyor sizden tekrar evrak isyiyolar sizin eşinizin resmi sigorta ikametgah vs gibi raporunuz çıkınca arayacaz diyorlar e devletten takip etceksiniz 1 2 ay içinde çıkıyor ilaç raporu adı.hastaneye gidip raporunuzun çıktığını söylüyorsunuz ilaç reçetesi veriyorlar bu ilaçlar size indirimli oluyor bütün ilaclar benim 3700 tutmuştu ovirella dahil

Size tavsiyem yaşı genç ise sansini denesin devlette ilaç raporunu çıkarsın raporu olursa Baska yerdede yapabilir diye biliyorum

Size tavsiyem yaşı genç ise sansini denesin devlette ilaç raporunu çıkarsın raporu olursa Baska yerdede yapabilir diye biliyorum
Ama ona aşılama değil de ilaç tedavisi diyebilirler çocuğu olduğu için

Ne kadar zor bı süreç yaa inşallah yapabilirim inşallah gerek kalmadan sağlıkla kucağına alırım ben hamile kalıyorum Ama. Düşüyor yada mol gebelik 4 ay önce kimyasal geçirdim anlamıyorum neden böyle oluyor tutunamiyorlar

Allah şifa versin inşallah bende dış gebelik geçirdim öncesinde de eşim istemiyordu birkac senelik evliyim ruhen bedenen çevre baskısı onkadar xor ve yipraticiki bende aynı duyguları yasiyorum

Denemeye devam demeleri çok saçma burda denemeye devam demiyorlar rahim filmi kan testi istiyorlar belki rahimde bir sikinti var belki progestan seviyeniz düşük kanda ondan düşük oluyor başka hastaneye gitmeye çalışın fırsat bulursanız

KActa hastaneye gittim ama olmuyor yaa ozelede gücüm gerçekten yetmiyor borca girdik öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…