Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en son adetim on iki nisanda oldu simdi olmam gereken adetten tyedi gun gectı hiç bu kadar olmamıstı 4,günde test yaptım negatif cıktı lütfen biri bisey desin var mı yok mu hamilemiim degilmiyim
en son adetim on iki nisanda oldu simdi olmam gereken adetten tyedi gun gectı hiç bu kadar olmamıstı 4,günde test yaptım negatif cıktı lütfen biri bisey desin var mı yok mu hamilemiim degilmiyim
Testlere iyi baktın mi silik te olsa çıkardı.Yakınlarda ilaç kullandiysan belki ondan gecikmistir.
Bir de hamilelik için beklemedeysen psikolojik olarakta olmayabilirsin
Can'ım ümitlenme de ümidini de kesme . Ben de ilk aylar denerken çok kasmıştım kendimi 3 gün gecikti sonra geldi adetim psikolojik olarak hamile yaptım bildiğin kendimi . Ama sonuçta idrarda hemen belli olmayabilir bi kan testini yaptır özel labaratuar ve bazı hastaneler 1 saatte sonuç veriyor
Bi kere kimyasal gebelik bi kerede karnimda oldu on iki haftalik olcakti on haftalikken öldü iki hafta karnimda olu durmus buyuk bi sok yasadim alti ay oldu simdi kucagimda olcakti o gunden bugune iki gunden fazla sasmadi adetim simdi hergun de hasta olcam gibi cnm aciyo