kızlar yardııım

nuriye deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
12
0
1
30
en son adetim on iki nisanda oldu simdi olmam gereken adetten tyedi gun gectı hiç bu kadar olmamıstı 4,günde test yaptım negatif cıktı lütfen biri bisey desin var mı yok mu hamilemiim degilmiyim

testler negatif çıktıysa biz burdan ne diyebiliriz ki sana? Adet gecikmen baya olmuş gidip kan versen.Kandan kesin sonuç alınır çünkü.

en son adetim on iki nisanda oldu simdi olmam gereken adetten tyedi gun gectı hiç bu kadar olmamıstı 4,günde test yaptım negatif cıktı lütfen biri bisey desin var mı yok mu hamilemiim degilmiyim
Canim idrar testini erken yapmissin eğer olasilik varsa gebe olmama dair testi tekrarla eğer kesin sonuç istiyorsan da bir kan ver bence

Testlere iyi baktın mi silik te olsa çıkardı.Yakınlarda ilaç kullandiysan belki ondan gecikmistir.
Bir de hamilelik için beklemedeysen psikolojik olarakta olmayabilirsin

Can'ım ümitlenme de ümidini de kesme . Ben de ilk aylar denerken çok kasmıştım kendimi 3 gün gecikti sonra geldi adetim psikolojik olarak hamile yaptım bildiğin kendimi . Ama sonuçta idrarda hemen belli olmayabilir bi kan testini yaptır özel labaratuar ve bazı hastaneler 1 saatte sonuç veriyor

Bi kere kimyasal gebelik bi kerede karnimda oldu on iki haftalik olcakti on haftalikken öldü iki hafta karnimda olu durmus buyuk bi sok yasadim alti ay oldu simdi kucagimda olcakti o gunden bugune iki gunden fazla sasmadi adetim simdi hergun de hasta olcam gibi cnm aciyo

Doktora gidip muayene ol regl olmadigini soyle muhtemelen hcg isticektr. Sonuca gore de ilac verir veya hayirli olsun der ve seni gonderirr :)

Back
X