Kızlar yardım anksiyetemi yaşadığım

Merhaba kızlar anksiyete yaşadım yani kendimi hasta sandım internetten araştırdım koltuğumun altında birşey çıktı doktor korkuttu neyse allahtan birşey yoktu ama bende korku kaldı onu da aştım ama bundan sonrada uykuya dalamama sorunu oldu ilaç kullanıyorum ara ara yaşıyorum bu sorunu bilişsel davranış terapisi alsam yada emdr nasıl olur aceba lütfen yardım cipralex kullanıyorum 20 mg ve strilizan diye bir ilaç ne olur yardım edin bilen yaşayan varsa lütfenn
doktora görünmelisin acil sanaldan kimse teşhis koyamaz

paxera nasıl aceba uyku yapıyormu işe yararmı bende ilacımı değiştirsem doktora sorup ne yapsam takılıp kaldım valla ama çözmem lazım bu işi hayat kalitemi düşürdü resmen birde çalışıyorum 3 yaşında da çocuğum var uykusuzluk çok kötü birşeymiş. Gerçekten ama uykuyu çok sevende insandım hayatımda yaşamadım böyle birşey
Merhaba bende de ansiyete ve hastalık korkusu var. Kötü şeyler olacakmış gibi. Tabi bunlar uykusuzluk yapıyor. Bir sürü ilaç tedavisi uyguladım. Sonra okudum okudum araştırdım. Tek çözüm düşünce şeklini değiştirmekmiş. Yanı her gün kendine her şey yolunda, güvendeyim sağlıklıyım, huzurluyum diyeceksin. Yatarken derin nefesler alıp vereceksin. Böylece kalp ritmin yavaşlayacak. Yuotubed olumlamalar var bende çok işe yaradı. İstersen aç dinle

Cipralex guzel ilac yaa. Tam kafayı biseye takacak gibi oluyorsun icinden bir ses amaan bosver diyor. Reçetesiz satılan bi ilaç zaten doktor tavsiyesine uyun
Cipralex candır gerisi heyecandır😂😂

Back
X