kızlar yardım aşılamadan sonra 9. gün adet olur mu???

kuday

Binlerce şükürler olsun bebeğim benimle
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
662
176
133
kızlar nolur yardım edin aşılamadan sonra 9. gün adet olur mu:44: cevap verirseniz çok memnun olurum

ayyy canım ya ben de merak ettım ınsallah yerlesme kanamasıdır. bu gece mı yaptırcaksın ?

inşAllah canım ama zannetmiyorum bakalım yarın kırmızıya dönmezse yarın tahlil yapıcam merak ettiğim neden bu kadar erken geldi?

kızlar nolur yardım edin aşılamadan sonra 9. gün adet olur mu:44: cevap verirseniz çok memnun olurum

ben aşılamadan sonra 10. gün adet olmuştum. Hatta doktorum inanmadı muayeneye çağırdı acaba düşük mü yapıyorsun dediydi. Sonra baktı gerçekten adet olmuşum.

ben aşılamadan sonra 10. gün adet olmuştum. Hatta doktorum inanmadı muayeneye çağırdı acaba düşük mü yapıyorsun dediydi. Sonra baktı gerçekten adet olmuşum.

bende oldum cnm kırmızıya döndü pembeler hala aklım almıyo çok garip doktorun nedeni hakkında bişey demişmiydi

lütfen yardım edin kızlar aşılamamın bugün 9. günü ve çok az bi kan geldi sizce bu nedir bu benim ilk aşılamam çok korkuyorum

bende oldum cnm kırmızıya döndü pembeler hala aklım almıyo çok garip doktorun nedeni hakkında bişey demişmiydi

Aşılama ile vakit kaybetmeyin ben pek duymadım hamile kalanı.

Back
X