kızlar yardım! bebeğim atopik egzama oldu :(

hayserp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
225
114
83
9 aylık kızım 1 hafta önce ensesinden isilik çıkardı ve çene altından.geçmemeye başladı. Dr götürdük isilik dedi kalın giydirme dedi. 5 gün geçti iyice vücuduna atmaya başladı.ensesindekiler büyük büyük yara olmaya başladı. Tekrar aynı dr gittik alerji olmuş dedi. Bişey vermedi. İçim rahat değildi kaşımaya başladı.huzursuz.ben de dermatologa götürdüm. O isilik olmuş atopik egzamaya donmuş dedi. Kortizonlu merhem verdi 3 gün sur geçer dedi. Gece uyuyamadı yavrum.kıvranıyor resmen gozumun önünde kaşıntıdan.abşsi var ama onda olmadı bole bi'şey. Bikgisi olan var mı? Bana yardım edecek biri?:(

9 aylık kızım 1 hafta önce ensesinden isilik çıkardı ve çene altından.geçmemeye başladı. Dr götürdük isilik dedi kalın giydirme dedi. 5 gün geçti iyice vücuduna atmaya başladı.ensesindekiler büyük büyük yara olmaya başladı. Tekrar aynı dr gittik alerji olmuş dedi. Bişey vermedi. İçim rahat değildi kaşımaya başladı.huzursuz.ben de dermatologa götürdüm. O isilik olmuş atopik egzamaya donmuş dedi. Kortizonlu merhem verdi 3 gün sur geçer dedi. Gece uyuyamadı yavrum.kıvranıyor resmen gozumun önünde kaşıntıdan.abşsi var ama onda olmadı bole bi'şey. Bikgisi olan var mı? Bana yardım edecek biri?:KK43:

merhaba canım.
aynı problem benim büyük çocugumda da var.
şuan 8 yaşında ve doğduğundan beri o illet hastalıkla uğraşıyorum.
gitmediğimiz doktor kullanmadığım ilaç hemen hemen hiç kalmadı ve maalesef ki geçmedi.

advantan isimli kortizonlu ilacı kullanıyoruz halaa..
kaşıntısını kızarıklıklarını bir süreliğine geçiriyor evet ama sürmeyi bıraktığımız an tekrarlıyor vücudunun sürekli nemli kalması lazım dedı doktor.. ergenlık döneminde belki gecer dedi

Benim kızımda da olmuştu Şubat ayında başladı egzamaya dönüştü üzeri pul pul oldu ve Dr devletin karşılamadığı losyon krem ve şampuan verdi iki sürmeye geçti çok şükür bi kere daha oldu yine kullandım ve geçti.ama benim Dr kuruyemiş verme dedi ona alerjisi varmış.sonra bi kere daha olmasının sebebi ise lafımı dinlemeyenler çerez verdi ondan tekrarladı. Ayrıca kızımın vücudu şuan da kızarıklık var ama onun sebebi de sıcaklık sizde fazla kalın tutmayın üzerini geçmiş olsun

Back
X