- Konu Sahibi kubra_suden
Bana da sağlık ocağindakı hemşire söylemişti. Banyodan bir saat önce zeytinyağı sürdüm. Bugün baktım kafasında bazı yerler kahverengi gibi olmuş. Sizde de oldu mu öyle bir şey? Acaba zeytinyağının asidi mi yaktı sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 48 günlük kızım var ve kaşlarında konaklanma olmaya basladı ne yapıcam
evet canım baştan benim de kızımın kızarmaya başladı kaş başları ardından konaklandı................slm canım kusura bakma sana yardımcı olamığcam sadece bende bişey sorucam konaklanma ne acaba benimde 2 aylık bi oğlum var ve kaşlarının başlangıç yerleri bazen kızarıyor neden olduğunu anlamıyorum acaba aynı şeymi şimdiden teşekkür ederim iyi günler.....
İyi günler aynı dertten muzdarip birisi olarak nette gezerken mesajiniza rastladım uzun yıllar olmuş sorununuz ne kadar zamanda çözüldü acaba bir de nemlendiricinin ismini hatırlıyor musunuz kortizonlu krem yazdı doktor onu da ben kullanmak istemedimBenim kızım 14 aylık .Onunda böyle problemi oldu.Önce kaşlarında başladı.Konakları zeytin yağı ve biraz karbonat karışımı ile temizleyin ve doktorunuza danışın.Doktor bize yenidoğan egzaması demiştş.Babe'nin pediatrik şampuanını önerdi.Şampuanı hala kullanıyoruz.Şampuanla birlikte yavaş yavaş azalıyor.Yalnız konak dışında kulak arkalarında pullanma,yanaklarda hafif kızarıklık vardı.Belirtiler zamanla artıyor.Sertleşen kısımlara doktorun önerdiği nemlendşriciyi sürdük.İlaç kullanmadık.