- 31 Ekim 2017
- 38
- 15
- 3
- Konu Sahibi Birmelek35
Kızlar bin 3 ekimde Dr gittim gebelik planlıyoruz bi sorun varmı diye. Ama ben doktora daha önce kürtaj olduğumu sölemeyi unuttum yani kargaşaya geldi ilk kez alttan rahim utrdasınu çekildi heycan yaptım stres yaptım sölemedim. Ama burda konuları arastırınca ve normal sitelerde bakındığımda asherman sendromu dile birşey gördüm . Genelde kürtajdan sonra olurmuş rahim içi yapışıklık . Doktor eged öle bi yapıışklık olsaydı vajinal utrsoonda görürmü YDÜ? Kafam cok karıştı . Son zamanlarda adetim cok kısa sürmeye başlayınca nedenleriné baktım . Fakat söle bi durum var 3 senelik evliyim evliliği lik ilk aylarında oldum ben kürtaj ı . Malesef kötü bir beklenmedik sekilde oldu. Sivilce hapi kullanıyordum sakat doğum riski cok fazlaydı ayRİCA radyasyonlu ayanda çalıyıyorudm çok yOğun radyasyona maruz kalıyordum.. yardım edin aslında kürtajımı çık iyi izmirde bilinen bi klinik te oldum ama belli olmaz ki. Yardım edin . Ve 4 aya yakın deniyorum bebek olmuyor nedeni bu olabilir mi . Moralim çok bozuldu.