• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım eder misiniz

Zzuzzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
8
1
1
29
Herkese merhaba pregnly iğnesi yaptırdım 13 eylülde sonra beklemeye başladım.
22 Eylül kaset test yaptım negatif çıktı dün tekrar yaptım silik çizgi oluştu sonra emin olmak için tekrar yaptım yine silik çıktı be silik çıkma hızı maksimum 2 dakika sonra gidip hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı evde tekrar test yaptım yine Silik ne yapacağım

Eklentiler

• 59534E58-26B0-40C6-9EFD-3EF0B985C9B8.webp
    59534E58-26B0-40C6-9EFD-3EF0B985C9B8.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 16
22 Eylül kaset test yaptım negatif çıktı dün tekrar yaptım silik çizgi oluştu sonra emin olmak için tekrar yaptım yine silik çıktı be silik çıkma hızı maksimum 2 dakika sonra gidip hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı evde tekrar test yaptım yine Silik ne yapacağım
Kimse yok mu

Maalesef testler bozuk çıkabiliyor bende yalancı pozitif görüp test vermiştim 1.20 altında çıkmıştı ve sonrasında regl olmuştum. Regl gününüz ne zaman?

1.20 den yükselebilir kan değeriniz o zaman. Regl gününüz birkaç gün geçtikten sonra kan testini tekrarlayın isterseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız. Umarım her şey gönlünüzce olur 💐

Herkese merhaba ben pregnly olduktan sonra kanamam başladı Reglime 5 gün vardı kanamam başladığında ve 3 gün sürdü reglim maximum 6 gün sürüyordu bu sefer 1 ped doldu ama çok özür diliyorum tuvalete oturunca yoğun bir kanama oluyordu neden böyle oldu hiç bir fikrim yok bu durumu yaşayan varsa yardım edebilir mi 🤔😞

Merhaba ne durumdasınız bilmiyorum ama
Bir tanıdığım 3 aylık hamile olmasına Rağmen kanda çıkmayıp idrar da çıkıyordu. İsterseniz bi kaç gün bekleyip tekrar yapın

Back
X