Kimse yok muHerkese merhaba pregnly iğnesi yaptırdım 13 eylülde sonra beklemeye başladım.
22 Eylül kaset test yaptım negatif çıktı dün tekrar yaptım silik çizgi oluştu sonra emin olmak için tekrar yaptım yine silik çıktı be silik çıkma hızı maksimum 2 dakika sonra gidip hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı evde tekrar test yaptım yine Silik ne yapacağım
ay inşallah umarım öyle olur çok teşekkür ederim1.20 den yükselebilir kan değeriniz o zaman. Regl gününüz birkaç gün geçtikten sonra kan testini tekrarlayın isterseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız. Umarım her şey gönlünüzce olur
Merhaba ne durumdasınız bilmiyorum amaHerkese merhaba pregnly iğnesi yaptırdım 13 eylülde sonra beklemeye başladım.
22 Eylül kaset test yaptım negatif çıktı dün tekrar yaptım silik çizgi oluştu sonra emin olmak için tekrar yaptım yine silik çıktı be silik çıkma hızı maksimum 2 dakika sonra gidip hcg testi yaptırdım 1.20 çıktı evde tekrar test yaptım yine Silik ne yapacağım
Ya regl oldum galiba bende bilmiyorum kanama var ama regli gibi değilMerhaba ne durumdasınız bilmiyorum ama
Bir tanıdığım 3 aylık hamile olmasına Rağmen kanda çıkmayıp idrar da çıkıyordu. İsterseniz bi kaç gün bekleyip tekrar yapın
Merhaba test yaptınız mı acaba ne çıktı son durumunuz nedir inşallah gebesinizdir aynı olayı bende yaşıyorum şuan bilgi verirseniz çok mutlu olurumYa regl oldum galiba bende bilmiyorum kanama var ama regli gibi değil
Merhaba hiç bir şey yapmadım valla unuttumMerhaba test yaptınız mı acaba ne çıktı son durumunuz nedir inşallah gebesinizdir aynı olayı bende yaşıyorum şuan bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Allah iyiliğinizi versin çok güldümMerhaba hiç bir şey yapmadım valla unuttum
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah iyiliğinizi versin çok güldümAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah ben yarın hastaneye gideceğim randevu aldım umarım bende hamileyimdir dua edin lütfen inşallah sizde hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?