Kızlar Yardım eder misiniz

elalum84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
290
49
123
41
:16:Merhaba Kızlar Yıllardır KK uyesiyim hep severek bakarım simdi ise yardımlarınızı bekliyorum koltuklarımı kaplatmak istiyorum kolları metal bellonadan almıstım 9 yıllık ama hala tas gibi köşe takımı istiyorum ama kaliteli bir takım 3.500 TL onu alacak bütcem yok açıkcası koltuklarımı ve sandalyelerimi deve tüyü renginde kaplatmak istiyorum ama iki çekyatın arasına köşe koyup köşe takımı oluşturmak istiyorum ne dersiniz olur mu acaba yoksa mantıksız mı

canım görmeden bişey söylemek zor.. ama okuyunca mantıksız gibi geliyo :) kaplatmak da pahalı ayrıca... üstüne biraz daha koyup, istediğin gibi bi köşe takımı alabilirsin..

:16:Merhaba Kızlar Yıllardır KK uyesiyim hep severek bakarım simdi ise yardımlarınızı bekliyorum koltuklarımı kaplatmak istiyorum kolları metal bellonadan almıstım 9 yıllık ama hala tas gibi köşe takımı istiyorum ama kaliteli bir takım 3.500 TL onu alacak bütcem yok açıkcası koltuklarımı ve sandalyelerimi deve tüyü renginde kaplatmak istiyorum ama iki çekyatın arasına köşe koyup köşe takımı oluşturmak istiyorum ne dersiniz olur mu acaba yoksa mantıksız mı

bence evet mantıksız cnm sen kaplat onları. deve tüyü rengide süper bi renk zaten. ama çekyattan köşe takımı olmaz :(

canım imkansız diye birsey yok önce kaplatıp sonra anlastıgın usta bir marangoza isteklerini söyleyebilirin bölüp ortasında ona uygun bir köşe koyabilir <3

koltukları kaplarken harikalar yaratabiliyorlar bir arkadaşım gayet spor köse takımını klasik bir koltuk takımına çevirebildi tersi neden olmasın

$.......webp

araya şöyle bi ek yaptıracaksın ama iyi bi marangoz bulman lazım.ve tabi kaplatmakta pahalı oluyor.ama olabilir bence.

salonda kullanıcaksanız köşe koltuk takımını onermıyorum cunku mısafıtrler gelıo tıpdıbe sıralanıosun ben yepyenı koltuklarımı verıp yerıne 3 3 1 seklınde koltuk alıcam cnım.
köşe kullanan bırı olrak aslatavsıye etmem.kaplattır ama birleştirme bence

Canlarım tek tek teşekkür ederim hepinize vizon deve tüyü gibi kaplatıp üstüne pop art kumaştan turuncu kelebeklı kuşlu yastık atacağım turuncu kelebeklı dekoratif birde saatim var koyabilirsem akşam koyarım fotoları 100 msj olduğunu nasıl anlarım ki? koltuklar + kızımın odasında koltuk (eski karyolayı koltuğa dönüştürdüm) 4 adet sandalye kumaşları 500 TL tutacak tay tüyü olucak işçilik 300-400 arası peşin ödeyeceğim kumaşçı ise aylık 50 50 taksit yapacak köşe olayından vazgeyim en iyisi

Canlarım tek tek teşekkür ederim hepinize vizon deve tüyü gibi kaplatıp üstüne pop art kumaştan turuncu kelebeklı kuşlu yastık atacağım turuncu kelebeklı dekoratif birde saatim var koyabilirsem akşam koyarım fotoları 100 msj olduğunu nasıl anlarım ki? koltuklar + kızımın odasında koltuk (eski karyolayı koltuğa dönüştürdüm) 4 adet sandalye kumaşları 500 TL tutacak tay tüyü olucak işçilik 300-400 arası peşin ödeyeceğim kumaşçı ise aylık 50 50 taksit yapacak köşe olayından vazgeyim en iyisi

resım beklıyoruz amaa haberınız olsun :27:

bende koltuklarımı üç ay kadar önce kaplattım...vizon rengi tay tüyü..gerçekten çok hoş ve kullanışlı oldu..tavsiye ederim..bende köşe takımına dönüştürmeyi düşündüm fakat eşim köşe takımlarından pek hoşlanmadığı için vazgeçtim..ama ablam geçenlerde çekyatlarını üstelik birbirinden farklı modelde olmasına rağmen köşe takımına çevirtti..çokta güzel oldu...hiç belli olmadı..

bende koltuklarımı üç ay kadar önce kaplattım...vizon rengi tay tüyü..gerçekten çok hoş ve kullanışlı oldu..tavsiye ederim..bende köşe takımına dönüştürmeyi düşündüm fakat eşim köşe takımlarından pek hoşlanmadığı için vazgeçtim..ama ablam geçenlerde çekyatlarını üstelik birbirinden farklı modelde olmasına rağmen köşe takımına çevirtti..çokta güzel oldu...hiç belli olmadı..

kaplattıgın koltukların resmini atarmısın bende kaplatmayı düşünüyorum da fikir olsun

Son düzenleme:
mutlaka resim bekliyorum..koltuklarını kaplatmayı düşünen birisi olarak...ya sanki bu konuyu açsam aynen benim yazacaklarım kaplatmayı düşündüğüm koltuklarım var acaba kaplatsam mı köşe de almak istiyorum ama o kadar para vermek istiyorum çünkü koltuklarım yeni...bu arada ben koltuklarımın kenardaki başlıklarını çıkarıp birleştirerek l koltuk şeklinde kullanıyorum resim çektiğimde de yayınlarım...

canımcım resimkoyarsan yada anlatırsan cok sevinirim ablan nasıl cevirdi köse takımına senin kaplamalar kac liraya mal oldu canım

resim koymak isteridim ama hem nasıl konulacağını bilmiyorum hemde taşınıyorum evin altı üstünde...ben iki tane üçlü iki tane tekli koltuğu birde salon sehpam kaplandı 900 verdik...ablam ankarada yaptırdı..onun kumaşını görmedim daha kadifemsi bir kumaşmış..köşe takımının köşe bölümünü sehpa şeklinde yaptırdı..yanlış hatırlamıyorsam oda 1000 civarı bi fiyat ödedi..hatta çekyatları birbirinden farklıydı yükseklikleri farklıydı birisinin kenar kısmı sizinki gibi metaldi diğeri normal kumaştandı ona rağmen herşeyini ayarlayıp köşe haline getirebildiler..arkadaşları görünce inanamıyormuş bunlar o koltuklar mı diye..ben yaptırırken köşe takımına çevirebileceklerini söylediler ama eşim istemedi...ben yakında salon takımımın kenarları koyu kahverengi deri minderleri krem rengi her yerini beyaz antilop kumaşla kaplatmayı düşünüyorum ama biraz eskimesini bekliyorum çok yeniler daha..

Ya ne iyi ustalar var demekki ben aydın/kusadasında oturuyorum burada okadar iyi ustalar yok marangoza yaptırırız dedi döşemeci iki çekyatın dosemesı 300 tl sandalyeler 150 tl kumaş için ise 500 tl ödeyecegım daha kösenın fıyatı hesaplanmadı 500 den az çıkarmazlar onuda oyüzden hic istemeyerek köseden vazgeçecek gibi görünüyorum ayrıca metal kolları napabilirim diye düşünüyorum onlar pek sevimli gelmiyor bana ama salonum küçük olduğundan isime yaramıyor degıl ablan naptı o metal kolları aynı mı kaldı kuması da antilop deve tüyü rengı kırlent ve sandalyenın ıkı tanesını pop art kumaş yazılı ve aynı zamanda kelebeklı istedim ama aradığım gibi bulamadım oyüzdden turuncu çiçekli yaptıracağım döşettirdikten sonra ilk isim sizlerele paylaşmak.

bugün leke tutmaz kumaş sordum sadece kumaş bile 700 tutuyor işçilik var daha bu durumda kaplatmak ne kadar mantıklı acaba

kızlar bende koltuklarıma örtü yaptırıyorm ama kaplama değil giydirme oluyo benimkiler koltuklarım kırmızı ve arada onlarıda kullanmak değişiklik oluyo
örtülerim gri olcak bende değişik renkte kırlentlerle tamamlamayı düşünüyorum,griye her renk yakışıyo malum, sizlerle de paylaşırım tamamen bittikten sonra
3+2+1 benim koltuklarım ama bende birinden kol çıkarıp köşe olarak kullanıyorum çok şık duruyo hem de ciddi bir yer kazancı sağlıyo köşe koltuk tavsiye ederimööle almadığımıza pişman olduk zaten misafir için ev döşüyoruz sankii..boşveriiin ne hoşunuza gidiyosa onu yapın evinize
sizin yaşam alanınız misafirlerinizin diil

Hay ağzını öpeyim arkadaşım ne hüzel demişssin evde heryerde bu yazıyor misafirler sıralanıyormuş sıralarsın ya sanki her dakkamı geliyor kendimiz için yaşayalım ölmicez mi hem köşe takımından soğutttular inasnı yan yana nazilli bardağı gibi olunuyormuş bana görede köşe takımı samimiyeti sevecenliği tek bir koltukta bir bütün olmayı anlatıyor koltuklarımı köşe takımına çevirince paylaşırım.

Back
X