Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Kızlar Yıllardır KK uyesiyim hep severek bakarım simdi ise yardımlarınızı bekliyorum koltuklarımı kaplatmak istiyorum kolları metal bellonadan almıstım 9 yıllık ama hala tas gibi köşe takımı istiyorum ama kaliteli bir takım 3.500 TL onu alacak bütcem yok açıkcası koltuklarımı ve sandalyelerimi deve tüyü renginde kaplatmak istiyorum ama iki çekyatın arasına köşe koyup köşe takımı oluşturmak istiyorum ne dersiniz olur mu acaba yoksa mantıksız mı
Merhaba Kızlar Yıllardır KK uyesiyim hep severek bakarım simdi ise yardımlarınızı bekliyorum koltuklarımı kaplatmak istiyorum kolları metal bellonadan almıstım 9 yıllık ama hala tas gibi köşe takımı istiyorum ama kaliteli bir takım 3.500 TL onu alacak bütcem yok açıkcası koltuklarımı ve sandalyelerimi deve tüyü renginde kaplatmak istiyorum ama iki çekyatın arasına köşe koyup köşe takımı oluşturmak istiyorum ne dersiniz olur mu acaba yoksa mantıksız mı
Canlarım tek tek teşekkür ederim hepinize vizon deve tüyü gibi kaplatıp üstüne pop art kumaştan turuncu kelebeklı kuşlu yastık atacağım turuncu kelebeklı dekoratif birde saatim var koyabilirsem akşam koyarım fotoları 100 msj olduğunu nasıl anlarım ki? koltuklar + kızımın odasında koltuk (eski karyolayı koltuğa dönüştürdüm) 4 adet sandalye kumaşları 500 TL tutacak tay tüyü olucak işçilik 300-400 arası peşin ödeyeceğim kumaşçı ise aylık 50 50 taksit yapacak köşe olayından vazgeyim en iyisi
bende koltuklarımı üç ay kadar önce kaplattım...vizon rengi tay tüyü..gerçekten çok hoş ve kullanışlı oldu..tavsiye ederim..bende köşe takımına dönüştürmeyi düşündüm fakat eşim köşe takımlarından pek hoşlanmadığı için vazgeçtim..ama ablam geçenlerde çekyatlarını üstelik birbirinden farklı modelde olmasına rağmen köşe takımına çevirtti..çokta güzel oldu...hiç belli olmadı..