Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzkar benim prolaktinim 32 çıktı son ölçtürdüğümde doktor ilaç vermedi bende burda okuduklarıma göre hayıt tohumu ve aslan pençesi aldım ama daha kullanmadım sizce prolaktin için hangisini nasıl kullanmalıyım
Aslanpencesine basladim bende. Ben daha degerimi dr a gostermedim bana muhtemelen ilac yazacak ama ben yinede kure de basladim. Benimki cok yüksek 63. Sizinki cok az yüksek kurle kisa surede duzelir bence.
Aslanpencesine basladim bende. Ben daha degerimi dr a gostermedim bana muhtemelen ilac yazacak ama ben yinede kure de basladim. Benimki cok yüksek 63. Sizinki cok az yüksek kurle kisa surede duzelir bence.
Prolaktin icin en iyi ilac stres yapmamak. Denendi emin olabilirsin. Ister istemez hamilelik veya hamile kalma sureci stresli geciyor. Kafani rahat tuttukca o hormonun dustugune sahit oldum. Birde tsh degeriniz kac ? O da cok etkiliyor
Prolaktin icin en iyi ilac stres yapmamak. Denendi emin olabilirsin. Ister istemez hamilelik veya hamile kalma sureci stresli geciyor. Kafani rahat tuttukca o hormonun dustugune sahit oldum. Birde tsh degeriniz kac ? O da cok etkiliyor
benimde 52 ydi gerci devamlı o degerlerde cıkardı en son temmuzda baktırdım doktor ilac verdi 2 tane hap vardı zaten kullandım bitti temmuzdan sonra bir daha doktora gitmedim hic hamileymisim zaten tsh da 5 di hicbirsey kullanmadım cay falan
Sabah aksam 1 tatli kasigi testere dişli aslan pençesi otu 1 bardak suda 5 dk kaynatip iliyinca süzüp içiyorum içine limon bal hicbirsey koyulmayacak. Haftada 2kez icilen dostinex ilacla da cok kolay düşüyormuş yarin doktor ne diyecek bakalim.