Kizlar yardim edermisiniz hsg.rahim.filmi

meyremasin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
2.127
1.230
333
Doktor hsg istedi ve bursada burtom diye biryere yönlendirdi. Randevu almak icin aradim 550 lira ucreti varmis. Bu parayi veremem suanda. Boylemi hep ucretler? Devlet hastanesinde cekilmiyormu acaba neden oraya yonlendirdiki beni? Ozele gittim.

Bilemiycem canım ama canı yanan da vr hiçbir şey hissetmeyende var

Doktor hsg istedi ve bursada burtom diye biryere yönlendirdi. Randevu almak icin aradim 550 lira ucreti varmis. Bu parayi veremem suanda. Boylemi hep ucretler? Devlet hastanesinde cekilmiyormu acaba neden oraya yonlendirdiki beni? Ozele gittim.
Devlette de çekiyorlar. Önce bir kadın Doğuma gidin durumu anlatın onlar yazarlar size. Hiçte stres yapmayın 2 dk bile sürmeyen bir işlem. Özellerde fiyatlar maalesef bu şekilde. Özel doktora gittiğiniz için anlaşmalı olduğu yere yönlendirmiştir

Tesekkur ederim ya. Peki bu ozel yer dediki adet bitiminden 2 ~3gun sonra cekilmeli dedi. Smdi devlette doktora randevu almak bile zor birde sonra hsg randevusu alana kdr vakit gececek. Illaki ozaman mi cekilmesi gerekiyor acaba.

Tesekkur ederim ya. Peki bu ozel yer dediki adet bitiminden 2 ~3gun sonra cekilmeli dedi. Smdi devlette doktora randevu almak bile zor birde sonra hsg randevusu alana kdr vakit gececek. Illaki ozaman mi cekilmesi gerekiyor acaba.
Evet maalesef. Hamile kalmadığınızdan emin olmaları açısından ovulasyona kadar çekiliyor. Yani adet bitiminden sonra 1 haftaya kadar çekilebilir ama sonrası çekilmiyor. Belki devlette farklı bir uygulama vardır bilemiyorum

Canım ben istanbulda ecomarda çektirdim, aneztesisiz. Çok korkarak gittim ama çok çok rahat geçti. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok az sızı oluyor. Aralıl sonunda 500liraya çektirdim

Peki devlete gitsem dr a direk rahim.filmi çektirmek istiyorum desem ters tepermiki? Yoksa ona da muayene olcakmis gibi mi gitmem lazim. Bazi dr lar baska hastanelerin isteklerine terslik cikarabiliyolar. Aman.. Aklim.karıştı iyice. Vaktini de kacirmak istemiyorum şansıma haftasonu da giriyor.

Bence şansınızı deneyin. Randevunuzu alın. Doktora gittiğinizde şikayetiniz ne dediğinde anlatın. Direk hsg çektirmek istiyorum değil de şu sebepten doktora gittim hsg istediler gibisinden girerseniz olaya büyük ihtimal yönlendireceklerdir.

Bugün cektirdim çok şükür. Narkozsuz yaptırdım. Tupler açık çıktı cok şükür. Prolaktin icin dostinex verdi 2 ay kullanicam. Bakalim sonrasinda neler olacak..

Bugün cektirdim çok şükür. Narkozsuz yaptırdım. Tupler açık çıktı cok şükür. Prolaktin icin dostinex verdi 2 ay kullanicam. Bakalim sonrasinda neler olacak..
Eğer eşinde de sorun yoksa hsg den sonra hamile kalma ihtimalin yüksek. Etrafımda bir çok kişi Öyle hamile kaldı, bebek istiyorsanız inşallah senin de öyle olur.

Birde bana korun ya da korunma gibi bir uyarida bulunmadilar ama cogu kisiye burda 2 gün iliski yok ve o ay korunun demişler. Bende hazir cektirmisken firsati kacirmayalim diyorum ama tehlikeli mi olur ki... @merwus

Eğer eşinde de sorun yoksa hsg den sonra hamile kalma ihtimalin yüksek. Etrafımda bir çok kişi Öyle hamile kaldı, bebek istiyorsanız inşallah senin de öyle olur.
Tesekkur ederim canim. Prolaktinimin.de düşmesi gerekiyormus ama ilacla cabuk dusuyor diyorlar insaallah oyle olur. Esimde de hız problemi var o da keciboynuzu fln kullaniyor. Bakalim bizde etki edecekmi bilmiyorum. Hersey Allahtan...

Tesekkur ederim canim. Prolaktinimin.de düşmesi gerekiyormus ama ilacla cabuk dusuyor diyorlar insaallah oyle olur. Esimde de hız problemi var o da keciboynuzu fln kullaniyor. Bakalim bizde etki edecekmi bilmiyorum. Hersey Allahtan...
Allah gönlünüze göre versin, en hayırlı zamanda olacaktır merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…