Kizlar yardim edermisinz lütfen? 17 mm bir yumurtam varmis

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Kizlar selam,

az önce kadin doktoruma gittim,bakti ve dedi ki 17 mm bir yumurtan var, iyi (bugün siklüsün 15. günü)

dedi ki cuma sabahi gel mutlaka ve o güne kadar cinsel iliski yasak.siklüsün 18. günü oluyor.

ay o heyecandan unuttum niye cagirdi diye ama icimden gecti,dedim herhalde catlatma ignesi mi verecek?

Nerdeyse iki yila yakindir cocugumuz olmuyor ve bu doktora yeni gidiyorum ,tahliler yapmak istiyor,siklüsün 4. günü kan vermeye gitmistim ve iste bugün ultrasyona gittim,

birde siklüsün sonuna dogru tekrar kan aldirmaya gitmeliyim (bu cuma gününden haric)

Lütfen bana aciklarmisiniz,nicin cagiriyor cuma günü?

Muhtemelen yumurtanın geliştiğini görüp catlatma iğnesi verecek:)

Merhaba canım eğer aşılama düşünüyorsan çatlatma iğnesi vurdura bilir. Ben iki kez aşılama yaptırdım ikisinde e yumurta büyüklüğüm hemen hemen bu kadardı ilk tutmadı ikincisini bu ayın dördünde olmuştum dün kan testi yaptırdım sonuç negatifti doktor cumaya kadar bekleyelim dedi pek umudum yok yine tutmadı sanırım, umarım senin için hayırlısı olur.

Muhtemelen yumurtanın geliştiğini görüp catlatma iğnesi verecek:)

Insallah canim yaaa,hayirlisiyla melegim gelse. ay heyecanliyim cocuk gibi.

sende mi cocuk icin cabaliyorsun canim?

yoksa cocugun var mi?imzana dayanarak soruyorum

Merhaba canim,yok asilamadan bahsetmedi doktor,anliyacagin biz "yolun basindayiz" doktor muaynesinde.

hayirlisi olsun canim,Insallah cuma günü hayirli haberini aliriz

ne zamandir bebek arzunuz var?

Insallah canim yaaa,hayirlisiyla melegim gelse. ay heyecanliyim cocuk gibi.

sende mi cocuk icin cabaliyorsun canim?

yoksa cocugun var mi?imzana dayanarak soruyorum

Yok canım yaa imzama bakarsan torun sevecek yaştayım daha ilkine uğraşıyorum imzam benim yaşım
Ben de bu ay ilk kez klomen+çatlatma iğnesi yediğimden biliyorum
Adetime 5gün kaldı bakalım tuttu mu tutmadı mı göreceğiz...

Hahaha ilahi yaa,

ama ben klomen falan kullanmiyorum suan?

Insallah canim,Insallah tutmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…