az önce kadin doktoruma gittim,bakti ve dedi ki 17 mm bir yumurtan var, iyi (bugün siklüsün 15. günü)
dedi ki cuma sabahi gel mutlaka ve o güne kadar cinsel iliski yasak.siklüsün 18. günü oluyor.
ay o heyecandan unuttum niye cagirdi diye ama icimden gecti,dedim herhalde catlatma ignesi mi verecek?
Nerdeyse iki yila yakindir cocugumuz olmuyor ve bu doktora yeni gidiyorum ,tahliler yapmak istiyor,siklüsün 4. günü kan vermeye gitmistim ve iste bugün ultrasyona gittim,
birde siklüsün sonuna dogru tekrar kan aldirmaya gitmeliyim (bu cuma gününden haric)
Lütfen bana aciklarmisiniz,nicin cagiriyor cuma günü?
Merhaba canım eğer aşılama düşünüyorsan çatlatma iğnesi vurdura bilir. Ben iki kez aşılama yaptırdım ikisinde e yumurta büyüklüğüm hemen hemen bu kadardı ilk tutmadı ikincisini bu ayın dördünde olmuştum dün kan testi yaptırdım sonuç negatifti doktor cumaya kadar bekleyelim dedi pek umudum yok yine tutmadı sanırım, umarım senin için hayırlısı olur.
Merhaba canım eğer aşılama düşünüyorsan çatlatma iğnesi vurdura bilir. Ben iki kez aşılama yaptırdım ikisinde e yumurta büyüklüğüm hemen hemen bu kadardı ilk tutmadı ikincisini bu ayın dördünde olmuştum dün kan testi yaptırdım sonuç negatifti doktor cumaya kadar bekleyelim dedi pek umudum yok yine tutmadı sanırım, umarım senin için hayırlısı olur.
Yok canım yaa imzama bakarsan torun sevecek yaştayım daha ilkine uğraşıyorum imzam benim yaşım
Ben de bu ay ilk kez klomen+çatlatma iğnesi yediğimden biliyorum
Adetime 5gün kaldı bakalım tuttu mu tutmadı mı göreceğiz...
Yok canım yaa imzama bakarsan torun sevecek yaştayım daha ilkine uğraşıyorum imzam benim yaşım
Ben de bu ay ilk kez klomen+çatlatma iğnesi yediğimden biliyorum
Adetime 5gün kaldı bakalım tuttu mu tutmadı mı göreceğiz...