- 12 Aralık 2014
- 9
- 1
- 3
- Konu Sahibi papatyam_91
-
Evet bunuda düşündüm ama benim ona yakistiniz dedikten sonraki onun bana tavrı çok degisikti.heralde içimdekileri soyleyeyim artik diye böyle bişey yaptı bilmiyorum ama yinede soylemedim.bu yıl en son calistigimda geldi yalnız ama ben görmezden geldim isimle alakadar olurken bana baktigini farkettim uzun uzun kafamı çevirdim hemen oda başka yöne bakti.işte bunlar çok kafamı karıştırıyor bilmiyorumBazi erkekler dengesiz olabiliyor tatlim,madem baska ciktigi var bosver gitsin hem ne malum.belki sen vazgec diye kizla senin onunden gecti??
Artık bişeye başlamak için cesaret bulamıyorum kendimde çünkü hayal kırıklığım çok büyük olduBu ne sacma sapan is yahu !! Unut ablacim sen onu ayrica bir dahaki iliskinde ölç bic oyle basla
Doğru olabilir ama böyle düşününcede bunları curutecek şeyler geliyor aklıma bilmiyorum ya çok karisigimSen bunları blöf sanıyor olabilirsin ama bence gerçek gibi.
O anki bunalımı da belki o kızla ilgili bir sorun vardı o an.
Çok hayal kurma daha gerçekçi aşklar yaşa.
Sen çürütmek istediğin için öyle düşünmeye teşvik ediyorsun kendini.Doğru olabilir ama böyle düşününcede bunları curutecek şeyler geliyor aklıma bilmiyorum ya çok karisigim
Evet belkideSen çürütmek istediğin için öyle düşünmeye teşvik ediyorsun kendini.
Artık bundan başka da yapabileceğim birşey kalmadı.Senin tek yapman gereken, bu cocukla iliskini kesmek, net.
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Hayat kısa, seni sevmeyen-değer vermeyen birinin peşinde koşma.
Bugün yeni bir güne uyandığını hisset ve önüne bak.
Allah karşına hayırlısını çıkarır inşallah.
Sana birşey deyim mi kesip atarsan çok rahatlayacaksin. Derin bi nefes alacaksın çünkü karşında dengeli bir insan yok, senin de ruh halini etkiliyor.Artık bundan başka da yapabileceğim birşey kalmadı.
Evet kendime yapıyorum farkindayimYok bu boyle gitmez baska yol bul kendine lutfen sonu yok sana yazik
Evet çok haklısın ne diyebilirimki. Teşekkür ederim çok sağolSana birşey deyim mi kesip atarsan çok rahatlayacaksin. Derin bi nefes alacaksın çünkü karşında dengeli bir insan yok, senin de ruh halini etkiliyor.
Arkadaşlığını bile haketmemis. Senin hakettiğin bu mu bir sor kendine?
İnşallah bundan sonrasında çok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?