kızlar yardım ederseniz çok sevinirim

papatyam_91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
9
1
3
Uniyi kazandıgm yıl yaz için ise girip çalıştım 4 yıl onceydi benim.is yerimin yan tarafinda bir çocuk calisiyordü bizim is yerindekiler tarafından çok seviliyordu ve ovuyorlardi onu bende zamanla gorünce kalbim ısındı ve gerçekten ilk kez birinden hoslaniyordum bu baslangicta bizim.dukkandakilerin etkisi büyüktü.benim okulum başlayınca işten çıkmak zorunda kaldım ama.birdaha nasıl gorusebilirz diye çıkmadan önce faceden arkadaş olduk ciktiktan sonra ise faceden birbirimizin telini aldık 2 ay kadar mesajlastik ve ben coktan sevme boyutuna gecmistim o benim ona karşı biseyler hissettigimi anlatmıştı bana bi oyun yapmisti.bi arkadasinin telinden ben konustugun kişiyim aslında dusundugun kişi değilim diye mesaj attılar ben çok sinirlendim ve agzinin payını verdim meğerse amaclari benim gerçekten gordugum kişiyi mi yoksa sadece konustugum kişiyi mi sevdiğimi anlamalariymis.ben buna o zaman çok büyük bi tepki vermiştim ama sonradan zaman gectikce ona hak verdim çünkü beni daha yeni taniyordu.ben bu davranistan dolayi beni sevmedigini düşündüm ki oda zaten olumlu yada olumsuz birsey soylememisti.gelen yazda ben tekrar ayni yere girdim ve 1 ay sonra biz çıkmaya başladık ama aynı yerlerde çalışmak dışında ortak olarak geçirdiğimiz bir zaman yoktu.mesajda fazla mesajlasmiyorduk buda ondan kaynaklaniyordu.ben 2.sınıfken o uniyi kazanıp o yil gitti 1.gün sonra ayrılmak ist.söyledi.ben yıkılmıştım ama beni sevmedigine inanmıyordum.onun sebebi ise beni sevmeye çalışıp sevememesiymis.çok zor 5 ay geçirdim içim bunaldikca ona mesaj attım ama hepsi cevapsız kalan mesajlardi.benden ayrilirken bana senin gibi dostu kaybettigim için çok uzgunum demişti bende bunu bahane ederek arkadaş olarak dost olarak görüşebiliriz manasında mesaj attım oda kabul ettiğine dair.ben onu gerçekten sevdim ve bunu ona hissettirmistim.bu mesajdan sonra onu unutup arkadaş olarak gordugume inanmiyordu agzimdan kendi ile ilgili laf almak istiyordu ama ben rolumu güzel oynamıştım.6 7 ay hu böyle devam etti ama ben yine açık vermedim en son onumden bi kızla geçti bu kizla benden ayrildiktan 2 ay sonra sevgili olmuslardi bu kızı biliyordum fakat ilk kez görmüştüm onu onumden geçirip tepkimi ölçmek istedi ama ben yakistiklarini söyledim her mesajıma anında cevap yazan bu mesaja yarım saat sonra cevap vermişti.4 gün sonra artık hayata gulemedigini hicbihicbirseye sahip olmadigini erkenden ölmek istedigini filan söyledi bende bunları ben ona öyle şeyler söyledim diye dediğini tahmin ettim çünkü daha önce hiç böyle.konusmazdi.fakat 1 ay sonra da artık arkadaş olmadigimizi ne mesaj yazmak nede almak istedigini söyledi.benim ne yapmam lazım bu olayın üzerinden de 1 yık geçti onu hala çok seviyorum :KK43:

Bazi erkekler dengesiz olabiliyor tatlim,madem baska ciktigi var bosver gitsin hem ne malum.belki sen vazgec diye kizla senin onunden gecti??

Sen bunları blöf sanıyor olabilirsin ama bence gerçek gibi.
O anki bunalımı da belki o kızla ilgili bir sorun vardı o an.
Çok hayal kurma daha gerçekçi aşklar yaşa.

Bazi erkekler dengesiz olabiliyor tatlim,madem baska ciktigi var bosver gitsin hem ne malum.belki sen vazgec diye kizla senin onunden gecti??
Evet bunuda düşündüm ama benim ona yakistiniz dedikten sonraki onun bana tavrı çok degisikti.heralde içimdekileri soyleyeyim artik diye böyle bişey yaptı bilmiyorum ama yinede soylemedim.bu yıl en son calistigimda geldi yalnız ama ben görmezden geldim isimle alakadar olurken bana baktigini farkettim uzun uzun kafamı çevirdim hemen oda başka yöne bakti.işte bunlar çok kafamı karıştırıyor bilmiyorum

Sen bunları blöf sanıyor olabilirsin ama bence gerçek gibi.
O anki bunalımı da belki o kızla ilgili bir sorun vardı o an.
Çok hayal kurma daha gerçekçi aşklar yaşa.
Doğru olabilir ama böyle düşününcede bunları curutecek şeyler geliyor aklıma bilmiyorum ya çok karisigim

Hayat kısa, seni sevmeyen-değer vermeyen birinin peşinde koşma.
Bugün yeni bir güne uyandığını hisset ve önüne bak.
Allah karşına hayırlısını çıkarır inşallah.

Artık bundan başka da yapabileceğim birşey kalmadı.
Sana birşey deyim mi kesip atarsan çok rahatlayacaksin. Derin bi nefes alacaksın çünkü karşında dengeli bir insan yok, senin de ruh halini etkiliyor.
Arkadaşlığını bile haketmemis. Senin hakettiğin bu mu bir sor kendine? ;)
İnşallah bundan sonrasında çok mutlu olursun ;)

Sana birşey deyim mi kesip atarsan çok rahatlayacaksin. Derin bi nefes alacaksın çünkü karşında dengeli bir insan yok, senin de ruh halini etkiliyor.
Arkadaşlığını bile haketmemis. Senin hakettiğin bu mu bir sor kendine? :KK66:
İnşallah bundan sonrasında çok mutlu olursun :KK66:
Evet çok haklısın ne diyebilirimki. Teşekkür ederim çok sağol

Back
X