Kizlar yardim edin acil bu ebabil kusu mu ?

Evet ebabil kuşu..bi kaç ay önce bende balkonuma düşmüş şekilde buldum..su icirdim besledim inceledim bi hastalığı olmadigini anlayinca balkondan havalattim uçtu gitti..cok tatlı bi kuş türü

Evet ebabil enis arıkanında 2 tane gelmisti evine vete götürmüştü ;) kırlangıç diyen mi oldu yanlış mı gördûm :27:

Ebabil kuşu olabilir...
Ankarada oturduğunuzu gördüm, Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine götürün, biz veteriner çözüm bulamayınca kedimizi oraya götürmüştük.
Farklı vakalarla ilgileniyorlar, yardımcı olurlar.
Gitmeden önce telefon açın, ilgili hocanın hangi saatte müsait olduğunu söylüyorlar.

Kuştan anlayan bi veterinere götürün lütfen... ben kuşlarım için veterinet ararken baya bi yorulmuştum. Kuş kumuna ve yulafa bunlar nedir diye soran veteriner gördüm. Hayır yani kedi köpek uzmanlık alanınsa bizi neden kabul ediyorsun... neyse, kuştan anlayan bir veteriner en azından bir röntgen filmi çeker, kırığı var mı bakar, kursak akciğer nabız vs durumlarını kontrol eder. Ankaradaysanız veteriner önerebilirim

Ebabil kuşu olabilir...
Ankarada oturduğunuzu gördüm, Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine götürün, biz veteriner çözüm bulamayınca kedimizi oraya götürmüştük.
Farklı vakalarla ilgileniyorlar, yardımcı olurlar.
Gitmeden önce telefon açın, ilgili hocanın hangi saatte müsait olduğunu söylüyorlar.

Bir kuşu buraya ASLA GÖTÜRMEYİN :) Kuş kumuna ve yulafa bu nedir diyen hekim burada, isterseniz isim bile verebilirim :) kedi köpek için iyi bir adres olabilir ama KUŞLAR İÇİN NOOO :) birlik mahallesinde vetvital klinikte çalışan samet bey var, ilgi alanı kuşlar, ona götürmenizi öneririm, benim 8 muhabbetim 1 papağanım var, sürekli gidip geliyoruz.

Kuşlar için özel ilgi duyan veteriner hekim gerekiyor diye biliyorum, vaktinde papağan forumlarında fakülteyi önermişlerdi (hocayı hatırlamıyorum ne yazık ki 😔) , en güzeli kuşla ilgilenen hocayı/hekimi sorup öyle götürün.

Back
X