- 30 Ekim 2025
- 19
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi boyum 150 dilim 550
Kizlar sizce var mi hamilelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor testlerim markası ney? Malesef bazen yalancı pozitif çıkarıyor testler ama sizin ki bariz pozitif gibi duruyorEki Görüntüle 3668304
El sallıyo bize bebek hayırlı olsunEki Görüntüle 3668304
Bence miniğiniz sizinle. Kan verinEki Görüntüle 3668304
Ayyy maşallah kan verin bence bariz gebelik görünüyorEki Görüntüle 3668304
Yaaa cidden ama simdi bir tane daha yaptim yine al bi bu defa sallamadi daha dogrusu net degildi siliktiEl sallıyo bize bebek hayırlı olsun
Bir albi testiVar gibi duruyor testlerim markası ney? Malesef bazen yalancı pozitif çıkarıyor testler ama sizin ki bariz pozitif gibi duruyor
Bugun verdim sabah birazdan sonucu almaya gidicem dua edin banaAyyy maşallah kan verin bence bariz gebelik görünüyor![]()
Ayyy maşallah kan verin bence bariz gebelik görünüyor
Yaaa yerim ben sizi insAllah verdim kan birazdan sonuc almaya gidicem bikere dis gebelik yasadim sag tarafimi aldilar malesef insAllah olurBence miniğiniz sizinle. Kan verin![]()
![]()
Ayyy hadi hayırlısıyla inşallah sağlıklı bi bebiş gelsinBugun verdim sabah birazdan sonucu almaya gidicem dua edin bana
Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah![]()
Güzel haberlerle gel inşallahBir albi testi
Digerinin ismini unuttum ama daha once duymadigim bir markaydi hep baktim iki cizgi vardi hepsinde ama bazen silik bazen biraz net
Kan degerim 150 cikti doktor dis gebelik olabilir yine dediAyyy hadi hayırlısıyla inşallah sağlıklı bi bebiş gelsin
yaz mutlakaaa![]()
150 cikti malesefGüzel haberlerle gel inşallah
Niye öyle dedi acaba bu değerlerle öğrenenler var aslında ama .. İnşallah öyle bir şey yoktur sağlıklıdır .Kan degerim 150 cikti doktor dis gebelik olabilir yine dedi
İki gun sonra tekrar gel kan ver dedi artmamissa demekki dus gebelik
Folis asit yazdi bide
Hamilelik var ama dis gebelik riski var ben bir kere dis gebelik gecirdim ameliyat oldum sag tupumu aldilarNiye öyle dedi acaba bu değerlerle öğrenenler var aslında ama .. İnşallah öyle bir şey yoktur sağlıklıdır .
Şuan dış gebelik olup olmadığı anlaşılmaz bu doktorların da insanı strese sokmalarını anlamıyorum ya vallahi. Kese gözükene kadar evet her risk var ama şuan hamilesiniz değerleriniz de güzel artarsa keseyi bebeği görürsünüz inşallahHamilelik var ama dis gebelik riski var ben bir kere dis gebelik gecirdim ameliyat oldum sag tupumu aldilar
İnsAllah degerim artar
İnşallah canım ya inşallah sağlıkla büyüsün.Hamilelik var ama dis gebelik riski var ben bir kere dis gebelik gecirdim ameliyat oldum sag tupumu aldilar
İnsAllah degerim artar
Zaten benim doktor okuzun onde gideniydi ben azeriyim en son nezaman adet olduniz dedi bende aylari unutuyorum bazen isimlerini dusunurken ha tamam taman bilmiyorsunuz diyor diyorum biliyorum ama ayni seyi tekrarliyordu 2 gun sonra gitsem baska doktora gidebilirim dimi ayni doktor olmasin itiyorumŞuan dış gebelik olup olmadığı anlaşılmaz bu doktorların da insanı strese sokmalarını anlamıyorum ya vallahi. Kese gözükene kadar evet her risk var ama şuan hamilesiniz değerleriniz de güzel artarsa keseyi bebeği görürsünüz inşallah
İnsAllah canim benim Allah hepinizden razi olsun kizlar,İnşallah canım ya inşallah sağlıkla büyüsün.
Stres olma , iki gün bekle hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah