kızlar yardım edin cok zordayım

siz olsanız ne yaparsınız

• eşim

OY: 0 0,0%
  • ben

OY: 4 100,0%

• Ankete Katılan
    4
Valla siz belliki önünü göremeyen bir ailesiniz. Babanız iyi yapıyor evi satmamakla çünkü hayal kurarak olmuyor o işler. Satar borcu öderiz sonra ev alırız dersiniz ama bir bakmışsınız ev almadan paralar yemişsiniz.
Ayağınızı yorganınıza göre uzatın her zaman. Gerekirse 3 öğün kuru ekmek yiyin ama borcunuzu kapatın.
Ayrıca sizin olayınızda eşiniz haklı. Eşinizin haberi olmadan yabancı bir adamı arayıp dini konuşmak adıyla hoş sohbet etmişsiniz. Kılıf uydurmayın, dini yorumları diyaneti arayıp sorsaydınız.
Neyse hata üstüne hata hayırlısı hakkınızda.

uff senin yaptığın gerçekten çok saçmaymış, eşin sinirlenmekte haklı. ayrıca annesine küfreden birisi kp de olsa özür dilememekte de haklı.

oturduğun evi satıp borç ödemekse çok saçma en en en son çare olmalı. eşine üzüldüm aslında, o borçları tek başına yapmıyor belli, birlikte yapmışsınız. ama annesine küfreden adamın evinde, kendisine güvenmeyerek tapuyu babasına devreden karısıyla birlikte yaşamak zorunda. o da istemezdi eminim bu durumda olmayı.

baban kocanın annesine küfrettiyse babana söyle de o özür dilesin.

babam küfru esim kızını bosarım deyınce ettı . bende güven kaybı yarattı bosarım kelımesı bende evi güvene aldım . evet eşim cok zor durumda ona aslında üzülüyorum kendı aılesınden hayır yok babası abisi borçlu baska kımsesı yok . ona dedım gıt annemi n babamın gonlunu et sonrası hal olur ama oda gurur yapmış hem habersiz evi vermeme hem küfte .

kılıf uydurmayın derken ne demek isterdiniz benı neyle itham edıyorsunuz ben yargılanmak icin degıl istışare etmek icin konu açtım tavsıye verıp yardım edende sağolsun

sizde çalışın birlikte ödeyin borcu. hani 2 çalışan için 130 bin çok bir para değil. yani çok değil derken ödenebilir demek istedim.

Bende olsam bende yardim etmem. Hem gurur yapicak evime gelmiycek hem de yardim mi edicem. Size ederim ama borcunu odemem. Akilli ol dunyanin binbir turlu hali var. Boyle adamlarin ne yapacagi belli olmaz. Ne guzel ya kizi alana kadar canim cicim sonra dirsek daya. Yok oyle sey

Bende olsam bende yardim etmem. Hem gurur yapicak evime gelmiycek hem de yardim mi edicem. Size ederim ama borcunu odemem. Akilli ol dunyanin binbir turlu hali var. Boyle adamlarin ne yapacagi belli olmaz. Ne guzel ya kizi alana kadar canim cicim sonra dirsek daya. Yok oyle sey
aslında 5 sene boyunca asla saygısızlık etmedı aileme hatta benım ailem ona ettı yine ses etmedı borçlar böyle oldu adam şuuru gıttı

Back
X