Kızlar yardım edin doğum sonrası kilomu verdim ama tekrar aldm:(mutsuzumm

AycaAydin

Hayata attığım en güzel imzam
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
3.336
94
113
37
İstanbul
Kızlar 72 ile hamile kalım 80 kilo ile doğuma girdim.Sonra 1 ay içinde 72 kiloya düştüm taki bu aya kadar suan inanamassınız tekrar 77 kilo oldum inanılmaz göbeğim çıktı eşimin gözü hep üstümde bişi demesede ima edio ve benm psikolojim çok bozuldu emziriorm diyet yapmak istwmiyorum pekte beceremem en güzel ne yağ yakar napmalıyım?yrdm ediinnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence egzersiz yapmalısınız bi tanıdığım da ikinci çocuktan sonra baya bi vücudu sarkmıştı kilo almıştı vs. şimdilerde ise taş gibi olmuş :1: nasıl mı tae bo diye bir kardio egzersizi varmış sanırım bir de üstüne plates yapıyor 3 4 aydır göbek dümdüz kalçalar taş gibi yani maşallah azmedince oluyormuş diyet yapmayın tabi ki ama sağlıklı beslenin hamur işi yemeyin ekmeği tam tahıllı tercih edin salata ve suyu bol tüketin bunlar herkesin yapabileceği öneriler hem sebze ve su tüketimi bilidğim kadarıyla sütü de artırıyor. bir de hurma çok besleyici günde üç tane hurma yiyebilirsiniz vücudun tüm ihtiyaçlarını karşıladıgını okumuştum. hem de çok tok tutuyor:3: umarım istediğiniz kiloya erişirsiniz :)

Ya ben ve diyet asla ya çok yemekte değil göZüm ama kısıtlarnınca aksini yapasım geliyo:) nedense egzersize vaktim olmuo bebeğimi tek büyütüyorum ve daha 3 aylık:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaah kilolar aaaah...
nedense hep başımız dertte kadınlar olarak...
aaaay bende şimdiden düşünmeye başladım,nasıl vercem nolcak diye
:18:

Back
X