Erkek İnfertilitesi Kızlar yardım edin fikir verin lütfennnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi arka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar benim eşimde hareket sorunu ilaçla tedavi oluyu ilk ileri hareket yüzde 5 di 3 ay sonra yüzde 20 nisan sonunda tekrar kontrol var olmazzsa aşılama yaparız demişti doktorum kafam çok karışık bi bekliyim dyom harek az olup hamile kalan yok mu ya kızlar nekadar beklemeliyim sizce eşimde biraz bekliyelim dyo aşılama ya başlasammı ki yada tüp mü yapsam gerci anlımda yoksa ikiside olmaz beklemek allahım sabır versin arkadaşlar bu sorunu olanlar nekadar tedaviden sonra aşılama yada tüp yaptınız fikirlerinize ihtiyacım var böyle olmayınca üzlüyom ama napcam bilmiyorum akla ihtiyacım var

bebegim sen ki bize en güzel tesellileri, en iyi fikirleri veren çok akıllı bi fıstıksın, ne bu karamsarlık:26: ne bu umutsuzluk, olcak merak etme olacak ama ne zaman olacak onu bilmiyoruz... hareketi düşük olupta hamile kalan çok yeterki rabbim istesin,benim eşimin spermleri 120 milyon harekettide çok çok güzel ama bak 2 yıla kadar ugrasıyoruz ve ikinci aşılamamı oldum sen biliyosun,bizimki sebebsiz... sıkıntı yapma en azından sorununuz belli, tedavisi var ve tedaviyi olabiliyosunuzda... yaşında daha küçük,,,canım eger beklemek istemiyosan doktor ne zaman aşılama derse o zaman yaptır derim:34: üzme tatlı canını biliyosun stresde etkiliyo, lütfen takmamaya çalış k.i.bak öptm:54: A.E.OL:16::16:

eşimde sper mhareket ''0'' dı sayı 23 milyondu ...Larginin +klomen +evicap e vitamini +kullandı keçi boynuzu pekmezi içti ve havuc suyu içti ..ama sayı 51 milyon oldu harkeet te %4 olmuştu ..doktorum aşılamaya bile gerek yok dedi direk tüp bebeğe gidin dedi..bizde öle yapacaktık randevuyu bile almsıtım ama hamileyim inanamadım ...ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ...dualari eksik etmeyin ..umarın isteyen herkesin olur ...

eşimde sper mhareket ''0'' dı sayı 23 milyondu ...Larginin +klomen +evicap e vitamini +kullandı keçi boynuzu pekmezi içti ve havuc suyu içti ..ama sayı 51 milyon oldu harkeet te %4 olmuştu ..doktorum aşılamaya bile gerek yok dedi direk tüp bebeğe gidin dedi..bizde öle yapacaktık randevuyu bile almsıtım ama hamileyim inanamadım ...ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ...dualari eksik etmeyin ..umarın isteyen herkesin olur ...

canım cok sevindim bende ümidimi kabetmiyorum hep dua ediyorum olucak biliyorum bazaen yoruluyom ama pes etmek yok allh ne ders eo olcak inanıyorum rabbim isteyen herkese versin

Back
X