ok temiz göz yaşların var, ah ede ede çok dualar etmişsin geçmişi çok düşünmüşsün gibi geldi kendini geri çektiğini hissediyorum çekingen bi yapın var sanki.. Ama sana bir şey söyleyim mi ? Senin çok konuşmaların ve haberlerin olacak işin ile ilgili ileride hep ikilemde kalacaksın önüne çok çooooookk fırsatlar gelicek ben öyle anladım buraDAN.Sana şuanla ilgili tek tavsiyem seni üzen ne varsa afedersin ' s.ktr et ' kimse senden önemli değil, olaylar ve kişiler hep geçmişte kalıyor malesef bunları değiştiremiyoruz ama geleceği şekillendirmek elimizde. insan hayata bir kere gelir ve kendi için yaşar bunu sakın unutma,. (sana 2 kitap önericem hatalı alanlarımız ve hıdır kişisel gelişiyor gelişim kitapları bunlar) Biraz kabuğunu kırarsan herşey daha iyi olacak. Aşk hayatına gelince içimden ufak bir his sana arkadaş gibi yaklaşan kumral uzun boylu sarıyla beyaz arası teni olan bir çocuk var diyor bunun hisleri sana karşı var ya açılmak için zaman bekliyor, yada çekiniyor şöyle söyleyim kankan gibi geldi bana, sanki çok yakın arkadaşsınız gibi geldi yani. ama çok duygusal biri her ne kadar bunu az belli etse de sen istediklerini elde edip hayatını düzene soktuktan sonra bununla ciddi birşeyler olacak. geçmişi düşünme ve allaha havale et herkesi. kimle ne sorunun olursa olsun, sonunda senin haklı olduğun eninde sonunda ortaya çıkıyor ve bedduaların yada ahların deyim tutuyor.çok balıkların (kısmetlerin ve konuşmaların var aile büyükleriyle birlikte okul yada iş konusunda diyebilirim geçmişi düşünmekten etrafındaki kıslmet yada haberleri göremiyorsun gibi geldi.. Çok yakın olduğun bir kız kuzenin var mı senden 2 3 yaş büyük yada yaşı aynı olup büyükmüş gibi duran biri ondan akıl alacaksın ve sana yardımı dokunacak dieybilirim. içimden geçenler bunlar umarım yardımcı olmuşumdur :) kendine iyi bak allaha emanet ol!