- 14 Aralık 2025
- 12
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi balrengi21
-
ne kadar sürede çıktı pek kurumaya benzemiyor amaEki Görüntüle 3685554 kızlar yardım edin kuruma çizgisi mi
çöpe atacakken farkettimne kadar sürede çıktı pek kurumaya benzemiyor ama
Su damlattım son durumu bu şekilde oldu .Öyle gibi duruyor kaç dk sonra çıktı? Su damlat bi iki damla
Markası ne? Awox’ta başlarda beta henüz çok düşükken böyle görünüyordu. Rengini awox’a benzettim. Başka markaysa bilemiyorum, umutlandırmak istememSu damlattım son durumu bu şekilde oldu .
Yani ben çöpe atacakken farkettim . O yüzden kuruma çizgisi olabilir diye düşündüm
bence tekrar yap elinde varsa yada kan ver derimSu damlattım son durumu bu şekilde oldu .
Yani ben çöpe atacakken farkettim . O yüzden kuruma çizgisi olabilir diye düşündüm
Sente diye bir marka , yani açıkcası o kadar bilgi var ki su damlattım o çizgi yok olmadıMarkası ne? Awox’ta başlarda beta henüz çok düşükken böyle görünüyordu. Rengini awox’a benzettim. Başka markaysa bilemiyorum, umutlandırmak istemem
bence tekrar yap elinde varsa yada kan ver deri
aynı markadan bir tane daha var elimde onu da sabah yapsam daha iyi bir sonuç elde ederim galiba değil mibence tekrar yap elinde varsa yada kan ver derim
Markayı bilmiyorum ama sabah yapmak iyi fikir kesinlikleSente diye bir marka , yani açıkcası o kadar bilgi var ki su damlattım o çizgi yok olmadı
Çok teşekkür ediyorumMarkayı bilmiyorum ama sabah yapmak iyi fikir kesinlikle
aynen katılıyorumMarkayı bilmiyorum ama sabah yapmak iyi fikir kesinlikle
Aaa su damlatma ilk defa duydum ne işe yarıyor acabaSente diye bir marka , yani açıkcası o kadar bilgi var ki su damlattım o çizgi yok olmadı
Eğer o kuruma çizgisi ise su damlatınca kayboluyormuş . Ne kadar doğru bilmiyorum ama denedim ben kaybolmadıAaa su damlatma ilk defa duydum ne işe yarıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?