Kızlar yardım edin ltfen..

Hotic21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
5
0
1
29
Merhaba 6yıldır birlkteliğim var.erkek arkadşm aşırı kısknç sürekli bşeylerle suçluor beni onu yapıyosun bunu yapıyosun yapmadığım halde bşton laf yiyorum bin kez ayrılıp barıştık bu sebepten hep seviyorum yapma etme dedi ve okdr yılın hatrna sabrettm.ama artk korkmaya başladım saplantısı gbi oldumu düşünüyorum resmen mutlu olmamı bile kıskanıo onunla mutlu olmamı onu sürekli övmemi istiyo.ve 6yılda çok şey yaşadık mecburum gibi hissediyorum kendmi.evlencez diyo sürekli ama nası yapıcam blmiorm onun yznden hasta bile oldum.sizce napmalıyım yaptklarm yüzünden mecbren olmalımıyım yoksa hayatımamı bakmalıym artık yardım edin özr dlerm çok uzattım.tşşkkr ederim.

Merhaba 6yıldır birlkteliğim var.erkek arkadşm aşırı kısknç sürekli bşeylerle suçluor beni onu yapıyosun bunu yapıyosun yapmadığım halde bşton laf yiyorum bin kez ayrılıp barıştık bu sebepten hep seviyorum yapma etme dedi ve okdr yılın hatrna sabrettm.ama artk korkmaya başladım saplantısı gbi oldumu düşünüyorum resmen mutlu olmamı bile kıskanıo onunla mutlu olmamı onu sürekli övmemi istiyo.ve 6yılda çok şey yaşadık mecburum gibi hissediyorum kendmi.evlencez diyo sürekli ama nası yapıcam blmiorm onun yznden hasta bile oldum.sizce napmalıyım yaptklarm yüzünden mecbren olmalımıyım yoksa hayatımamı bakmalıym artık yardım edin özr dlerm çok uzattım.tşşkkr ederim.
Hiç düşünmeden ayrıl ve yoluna devam et canım. Hem 6 ay öyle çok uzun bir süreç değil

Yapmissin bir hata ama geri donulmez degil.
Allah vere de cocuk ayrildiktan sonra rahat biraksin seni

Ayrilmanin yollarini bul canim sen. Cunku boye bi tiple ömür gecmez kanser eder seni. Ayrica onunla bsieyler yasadin diye de tabi ki evlenmek zorunda degilsin. Allah hayirli kisilerle karsilastirsin.

Dünyada normal erkek mi kalmadı, nereden buluyorsunuz bu ruh hastalarını? Bırak.

Valla bulmuşum işte.d teşekkür ederim karar vermem gerek artık.hepnzden Allah razı olsun.

6 ay değl 6yıl ve rizeli pskopatta biraz zor korkuyrm brz açıkçası.
ayrıl ama dikkat et lütfen damarına basmadan bi yolunu bul. psikopat demişsin Allah korusun. dikkat et canım

Istersen 16 yildir birlikte ol, boyle bir adama neden katlaniyorsun? Kendine hic mi deger vermiyorsun?

Haklısınızz.yıllarımı düşünüyorum sadece ama hata ediyorum dediğinz gbi.

6 yıl iyi dayanmışsın 6 yılını çalmış senden daha fazla çalmasına izin verme bence

Bir şeyler yaşadın diye ona mecbur falan değilsin önce bunu çıkar aklından.

Bence ayrıl ve kendine başka bir hayat kur ondan farklı yani. Bu adamın kıskanclığı ve saplantısı ile asla mutlu olamzsın.

Anladığım kadarıyla sende seviyorsun ki kayıtsız kalamıyorsun ona. Bağımlılık da olmuştur o kadar sene gecirmissiniz. Erkek arkadasinda özgüven problemi var. Bir seyleri başarması icin onu desteklemelisin. Eger bir seyleri basarir istediğini elde ederse bu davranislari ancak o şekilde kaybolur. Ne yazik ki erkek arkadasinizin sorunu sizinle degil, kendisiyle. Ne yazık ki diyorum çünkü sorunu sizle ilgili olsaydi coktan cozulmustu. Aynı durumlardan bende gectim. Cok şükür düzeldi onu basarili ve zeki olduguna inandirdim. Hedefler belirlemesinde yardimci oldum. Insallah sizin de sorunlariniz düzelir. Duzelmiyorsa da kendini uzmene gerek yok. Senden bir tane daha yok. Hayat devam ediyor. Anılar güzel silinmezler ama keşke dememelisin. Sevgilerle...

Back
X