KIZLAR YARDIM EDİN LÜTFEN BEBEĞİM BANA KÜSTÜMÜ YOKSA BİR SORUNMU VAR:(((

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar 18 haftalık hamileyim.16.haftadan itibaren bebeğimi çok net hissettim.Son bir haftadır da sürekli tekme atıyordu günde 4-5 defa aralıksız hissettim.
Bundan iki gün önce eşimle çok kötü tartıştık ben ağladım bağırdım.
2 gündür bebeğimi net hissetmiyorum ara sıra göbeğimin aşağısında hafif kıpırdanmalar olur gibi oluyor.Birde dediğim gibi aşşağıda olması beni tedirgin ediyor..Kızlar çok üzülüyorum bebeğimi korkuttum mu acaba yada bişey mi oldu ona:((((

Ara ara hissetmemek normal..ama bağırınca veya ağlayınca bebişinde üzülüyor , İnsanız olur böyle şeyler . Şimdi içine dön bebeğinle konuş herşey yolunda... Allah sağ salim kıcağımıza almayı nasip etsin...

@Hertain kuzum yine mi bak bende üzülüyorum neyi paylaşmadınız yine bebeğim ya korkma annesi bişey olmamıştır sana kızmıştır yada küsmüştür konuş sakin olduğunu ona hissettir bak Nasıl düzelir sıpa :KK66: müzik dinlet kitap oku ona güzel sözler söyle babasıyla ilgili güzel düşüncelerini anlat başlar senin ki tepki vermeye stresten uzak lütfen bebeğim ❣

@Hertain kuzum yine mi bak bende üzülüyorum neyi paylaşmadınız yine bebeğim ya korkma annesi bişey olmamıştır sana kızmıştır yada küsmüştür konuş sakin olduğunu ona hissettir bak Nasıl düzelir sıpa :KK66: müzik dinlet kitap oku ona güzel sözler söyle babasıyla ilgili güzel düşüncelerini anlat başlar senin ki tepki vermeye stresten uzak lütfen bebeğim ❣
Canım benim hoş geldin nasılsın iyi misin gelişmeler varmı vallahi aklıma geldikçe kendim için bişey isterken bikaç arkadaşım daha var sizlere hep dua ediyorum inşallah rabbim birini kabul eder:)
Canım aklım başıma geldi bu olay beni çok etkiledi artık tek kişi olmadığımı bu olayla aşırı şekilde hissettim.
Ve inan İK daha sakin kalmaya çalışıyorum.Uyurken klasik müzik açıyorum,o olaydan sonra kaç kere özürlediğimi bir bilsen bebeğimden:)Şimdilerde çok iyi çok şükür çoğu kişi 20.haftasında hissederken ben 18.haftamda hergün hergün sayamayacam şekilde tekmesini yiyorum canım;)

Ara ara hissetmemek normal..ama bağırınca veya ağlayınca bebişinde üzülüyor , İnsanız olur böyle şeyler . Şimdi içine dön bebeğinle konuş herşey yolunda... Allah sağ salim kıcağımıza almayı nasip etsin...
Amin Rabbimde sizi bir ağızda kurtarsın ve güzel bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)
Canım biz aramızdaki sorunu hallettik şimdi baya baya tekmeliyo çok şükür inşallah bebeğimi daha üzmeyecem

Canım benim hoş geldin nasılsın iyi misin gelişmeler varmı vallahi aklıma geldikçe kendim için bişey isterken bikaç arkadaşım daha var sizlere hep dua ediyorum inşallah rabbim birini kabul eder:)
Canım aklım başıma geldi bu olay beni çok etkiledi artık tek kişi olmadığımı bu olayla aşırı şekilde hissettim.
Ve inan İK daha sakin kalmaya çalışıyorum.Uyurken klasik müzik açıyorum,o olaydan sonra kaç kere özürlediğimi bir bilsen bebeğimden:)Şimdilerde çok iyi çok şükür çoğu kişi 20.haftasında hissederken ben 18.haftamda hergün hergün sayamayacam şekilde tekmesini yiyorum canım:KK66:
Canım benim ya kıyamam sanada miniğede sağol balım iyiyim çok şükür bat tam 4 gün geçti beklemedeyim Canısı şuan çok ihtiyacım var duana sen iyi bir insansın ve çok güzel bir anne olacaksın bunu unutma yeter ;) seviyorum ikinizide ❣

Canım benim ya kıyamam sanada miniğede sağol balım iyiyim çok şükür bat tam 4 gün geçti beklemedeyim Canısı şuan çok ihtiyacım var duana sen iyi bir insansın ve çok güzel bir anne olacaksın bunu unutma yeter :KK66: seviyorum ikinizide ❣
Canım bu mesajı okuduktan sonra transa geçmiş gibi dua ediyorum ağzım fısır fısır eşim ne yapıyon kafayımı yedin dedi:)
Canım strese sokma kendini lütfen Rabbim zamanı gelince ol der olur inşallah o zaman bu zamandır değilsede çok şükür yinede Rabbime.
Bizde seni çok seviyoruz unutma canım Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah amin

Canım bu mesajı okuduktan sonra transa geçmiş gibi dua ediyorum ağzım fısır fısır eşim ne yapıyon kafayımı yedin dedi:)
Canım strese sokma kendini lütfen Rabbim zamanı gelince ol der olur inşallah o zaman bu zamandır değilsede çok şükür yinede Rabbime.
Bizde seni çok seviyoruz unutma canım Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah amin
Amin kuzucum inşallah ;)❣Allah razı olsun

Back
X