Kizlar yardım edin lutfen cildiricam

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Merhaba kızlar öncedende açtığım konulara dayanarak eşimle ilgili ne yapıcama daha halen karar veremedim eşimin madde kullanma durumu vardı bıraktım iyim diyor ama ben inanmıyorum çünkü paranoyak oldum beraber bakirkoye gidelim diyor randevu almış bende tamam gidelim dedim..ben çok mücadele vererek evlendim eşimle oyüzden yuvami yıkmak zoruma gidiyor kızlar Çevrenizde bu durumu yaşayanlar varmi?bide eşim Pazarcı ben bunu kabullenerek evlendim fakat bizim dustugumuz en büyük hata evlendikten sonra degisirler diye bakıyoruz ama kendimizi kandiriyoruz eşim arabanın kredisi vardı bende yok sen ver ben vericem dedi verdim faturalara destek çıktım ben eşim den daha çok kafama takiyorum ama o rahat kira derdi yok araba derdi yok ben ona sigortalı düzenli bir ise gir diyorum yok ben pazardan memnunum diyor ama ben memnun değilim kendimi erkek gibi hissediyorum...sabah annemle konuştum kızım ondan sana koca olmaz diyor babam,kardeşlerim kızlar kararı bana birakiyorlar vallahi cildiricam cook Üzgünüm

Merhaba kızlar öncedende açtığım konulara dayanarak eşimle ilgili ne yapıcama daha halen karar veremedim eşimin madde kullanma durumu vardı bıraktım iyim diyor ama ben inanmıyorum çünkü paranoyak oldum beraber bakirkoye gidelim diyor randevu almış bende tamam gidelim dedim..ben çok mücadele vererek evlendim eşimle oyüzden yuvami yıkmak zoruma gidiyor kızlar Çevrenizde bu durumu yaşayanlar varmi?bide eşim Pazarcı ben bunu kabullenerek evlendim fakat bizim dustugumuz en büyük hata evlendikten sonra degisirler diye bakıyoruz ama kendimizi kandiriyoruz eşim arabanın kredisi vardı bende yok sen ver ben vericem dedi verdim faturalara destek çıktım ben eşim den daha çok kafama takiyorum ama o rahat kira derdi yok araba derdi yok ben ona sigortalı düzenli bir ise gir diyorum yok ben pazardan memnunum diyor ama ben memnun değilim kendimi erkek gibi hissediyorum...sabah annemle konuştum kızım ondan sana koca olmaz diyor babam,kardeşlerim kızlar kararı bana birakiyorlar vallahi cildiricam cook Üzgünüm

Cnm sevdikten mutlu olduktan sonra mesleği önemli değil mesela benm eşimde siiigara ve alkol kullanuyor bi hastalık geçirdi doktor mecbur bırakcan dedi ondan sonra belli süre bıraktı şuandada arada bir kullanıyo ama ben uzaktan bile anlıyom kullanıp kullanmadığını
ama sunu biliyorumki evlendikten sonra değişme diye bişey yok 7 sinde nyese 70inde de o yok evlenince düzelirim yok cocuğum olunca düzelirim hepsi hikaye cnm

Eşinizle evlenirken onun pazarcı oldugunu bilerek evlendiniz o yüzden meslegi konusunda eşinize baskı yapmanızı doğru bulmuyorum sonuçta mutlu oldugu bir işi yapıyor eger adama işini bırak başka meslege geç dersen o zaman baştan evlenmeseydin derler sana pazarcılık meslegini yapan bir çok insan var o yüzden eşinizin işi konusunda haksız buldum sizi. Sizin için asıl sorun olan eşinizin meslegi degil madde kullanıp kullanmadıgı olabilir şayet evlenmeden önce kullanıyorsa o zaman baştan kabul etmeseymişsiniz ama eşiniz size bıraktım diyormuş ve beraber doktora gitmek için size teklif bile etmiş belkide gerçekten kullanmıyordur o yüzden her seferinde madde kullanıyorsun diye baskı yapmayın ve randevu aldıgı doktora eşinizin dedigi gibi beraber gidin.

Son düzenleme:
kendi hatanı kendin de söyledin;

"evlenince belki değişir diye düşünüyoruz bu büyük hata" dedin..

evet.. çünkü bir bireyin karakteri yapısı duruşu bellidir.

onu pazarcı olarak kabul ettikten sonra evlenip iş değiştir iş bul demek ne kadar doğru sence :44: bunu eşinin düşünmesi gerek. belli ki pazarcılıktan memnun.
hayattan beklentisi ile alakalı aslında biraz da.

madde bagımlılıgına gelince de dr. beraber gidelim diyorsa bence gercekten bırakmak için cabalıyor. ona destek olun.

Back
X