Merhaba kızlar öncedende açtığım konulara dayanarak eşimle ilgili ne yapıcama daha halen karar veremedim eşimin madde kullanma durumu vardı bıraktım iyim diyor ama ben inanmıyorum çünkü paranoyak oldum beraber bakirkoye gidelim diyor randevu almış bende tamam gidelim dedim..ben çok mücadele vererek evlendim eşimle oyüzden yuvami yıkmak zoruma gidiyor kızlar Çevrenizde bu durumu yaşayanlar varmi?bide eşim Pazarcı ben bunu kabullenerek evlendim fakat bizim dustugumuz en büyük hata evlendikten sonra degisirler diye bakıyoruz ama kendimizi kandiriyoruz eşim arabanın kredisi vardı bende yok sen ver ben vericem dedi verdim faturalara destek çıktım ben eşim den daha çok kafama takiyorum ama o rahat kira derdi yok araba derdi yok ben ona sigortalı düzenli bir ise gir diyorum yok ben pazardan memnunum diyor ama ben memnun değilim kendimi erkek gibi hissediyorum...sabah annemle konuştum kızım ondan sana koca olmaz diyor babam,kardeşlerim kızlar kararı bana birakiyorlar vallahi cildiricam cook Üzgünüm