Kızlar yardım edin lütfen:( yerleşme kanaması mı acaba ?

kucugum87

Çok İstersek Geler Bence ;)
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
76
9
96
kızlar ben gecen ayın 22 sınde regl oldum.dun ve bugun cok acık kahve rengınde lekelenme oldu.daha adetıme 10 12 gun fln var.yerleşme kanaması olabılır dıye bugun kan testı yaptırdım 2.00 cıktı negatıf dedıler.pekı bu lekenmeler neden olabılır.yardımcı olursanız sevınırım.

Canım ben de reglime bir hafta kala beta-hcg yaptırmıştım, 85.2 çıkmıştı... Bence içerde bir kuzu gelişiyor olabilir :) oniki gün sonra tekrar kan testi yaptır bence, çıkacaktır.
İdrar testleri ise 5 liralığını da denedim 25 liralığını da ya bende bi anormallik var ya o testler hikaye, zira gebeliğim iki aylık olana kadar göremedim onlarda çift çizgi :)

Canim cok tesekkurler:) yani simdi yerlesme asamasindaysa kan testinde belli olmayabilir dimi erken oldugu icin :/

Bu sekilde bi durum yasayan baska kimse yok mu yardimci olun lutfen

Bu sekilde bi durum yasayan baska kimse yok mu yardimci olun lutfen

bende adetime 1 hafta kala lekelenme yaşadım günüm geçmeden test yaptım pozitif çıktı 2 gündür doktordayım lekelenme düşük tehlikesi olabilir dedi doktor sende bi doktora git bence

umudunu kırmak istemem ama ben nerdeyse her ay böyle olurum özür mü ne diyorlar doktora falan da gittim bi sorun yok olur bunlar dedi

yumurtlama günlerini düzenli takip ediyormusunz bilmiyorum ama belki yumurtlama lekeside olabilir diye düşündüm yani yerleşme kanaması icin cok erken.

Yumurtlama zamanimi hep kont.ederim.benim iki kere dusugum oldu yaklasik iki senedirde tedavi goruyodum iki uc aydirda birakmistim tedaviyi ama hic bole lekelenme olmuyordu bugun hic bisi yok.adetim bittikden sonra iki gun ustuste iliski oldu.int.arastirdigima gorede döllenmeden on gun sonra olur yaziyorlae bu yerlesme kanamasi icin kafam cok karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…