• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin lütfen

kimyasalgebelik15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
14
4
1
25
3 yıldır evliyim iki kez kimyasal gebelik bir kez kürtajla sonuçlanan normal gebeliğim oldu kanımda pıhtılaşma olduğunu söyledi doktor genetik test yaptırdı ondada var olduğu çıktı .Eşimde tüm tahlilleri yaptırdı genetik testleri temiz çıktı ama bu ay tekrar adet günüm gecikti bugün kan tahlili verdim 0.20 çıktı ve hala adet olmadım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım normalde asla adet günüm geçmez şuan bi hamilelik yok gibi gözüküyor ama hala adette olmadım tekrar kimyasal gebelik geçiriyorum diye düşünüyorum bi bilgisi olan var mı bu konuda

kimyasal geçiriyor olsanız değeriniz yüksekten düşüyor olurdu. adet aralığınız uzamış olabilir. pıhtılaşma var ise mutlaka kan sulandırıcı kullanın eğer pozitifi görürseniz sağlıklı ilerlemesi için. bazen doktorlar kalp atışına kadar vermiyor. benim hep atışı beklerken düşüyordu. son gittiğim doktor sulandırcı verdi de tutundu. hem iğne hem hap olarak kullanmanız lazım doktordan da talep edin gebelik oluşması durumunda

kimyasal geçiriyor olsanız değeriniz yüksekten düşüyor olurdu. adet aralığınız uzamış olabilir. pıhtılaşma var ise mutlaka kan sulandırıcı kullanın eğer pozitifi görürseniz sağlıklı ilerlemesi için. bazen doktorlar kalp atışına kadar vermiyor. benim hep atışı beklerken düşüyordu. son gittiğim doktor sulandırcı verdi de tutundu. hem iğne hem hap olarak kullanmanız lazım doktordan da talep edin gebelik oluşması durumunda
Evet gebelik oluşunca hemen iğneye başlıycam şuan da da aspirin kullanıyorum ama normal gebeliğim olmuyor bir yılda üç kez kimyasal gebelik geçirdim hep kimyasala dönüyo gitmediğimiz doktor kalmadı hiçbiri tedavisi var demiyor bi sorunun yok diyip yolluyorlar sonra tekrar başa sarıyor yine kimyasal oluyo bu süreç beni o kadar yıprattı ki bi çözüm bulamıyorum ne yapcam bilmiyorum nolur benim gibi olan var ise bana yardım etsin tükenmiş durumdayım 😭

Back
X