Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugun pembe renkte lekelenmen oldu transferimin 11.gunu Çarşamba da kan testim var ve ben çok kotuyum suan.Basindan böyle bir durum gecen varsa bana yardım etsin lütfen
bugun pembe renkte lekelenmen oldu transferimin 11.gunu çarşamba da kan testim var ve ben çok kotuyum suan.basindan böyle bir durum gecen varsa bana yardım etsin lütfen
Suan devamı yok kanamamın ama korkuyorum.Normalde günde birdefa vajinal jel kullanıyorum ama burda okuduğum kadarıyla kanaması başlayanlara doktorları jeli ikiye çıkarmış.Bendebugun günde iki tane jel kullanıcım umarım ise yarar.
Suan devamı yok kanamamın ama korkuyorum.Normalde günde birdefa vajinal jel kullanıyorum ama burda okuduğum kadarıyla kanaması başlayanlara doktorları jeli ikiye çıkarmış.Bendebugun günde iki tane jel kullanıcım umarım ise yarar.
canım geçmiş olsun öncelikle dinlenmeye bak benim lekelenmem testten sonra olmustu ve dr jeli ikiye cıkarmamı söyledi bunun yanında aspirin kullanıyodum kanı sulandırdığı için onu kesti ama belki senin durumun farklıdır bu yüzden dr unla görüş derim ben
inşallah devam etmez lekelenmelerin de çarşambaya güzel haberler verirsin bize
Transferimin 10.gunu test yaptirmistim ve sonucum pozitifti ama aksamina degil lekenme bildigimiz kanamam oldu cok korktuk ve drumu aradik hemen proluton depot igne oldum degerlerim duzenli bir sekilde artmadi ve ilk 12hafta surekli kanamam oldu tuvalete girmekten korkar olmustum artik her seferinde bu sefer kesin gittiler deyip hastaneye tasindim gunlerce. . Bunlari sana umut olsun diye anlattim suan 29haftalik ikiz gebeyim ve bir kizim bir oglum olucak insallah bence carsambayi bekleme yarin git test yaptir insallah gebesindir ve ona gore tedbir alirsin tutunmaya yardimci igneler var progesteron iceren drun onlardan onerebilir. . Rabbim yuzunuzu guldursun
Canlarım çok teşekkür ederim desteginiz icin.Dunden beri kan yok ama tuvalete gidince küçük tuvaletimin rengi kanlı,ama altimdaki pedde bir leke yok anlam veremiyorum.karnimdada adet sancıları var ufak ufak.saat 2 de drmu arıcam.isallah olumlu seyler söyler.