kızlar yardım edin lütfen

tugba1986

tuğba
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
283
0
46
İstanbul
suan 38+5 haftalık hamileyim yaklaşık yarım saat önce kilodumda açık kahve akıntı gördüm hamileliğim süresince hiç grmemiştim ole koyu falan değil sizce normal mi ilk gebeliğim yada bu nişan gelmesi falanmı. 38+0 da doktrora gttğimde doktorum hiç açılma olmadığını ama bebeğin kafasının doğum kanalına girdğini söylemişti açılma olmadığı içinde 39+0 yani perşembe günü gelmemi söylemişti. 2 gün var yani muayeneme. hiç zorlanmıyorum cokta ağırlaşmadım bebeğim hecen hafta 3250gr 51cm di kız bebeğine hamileyim sadece arada adet olcakmışım gbi belim ağrıo oda gecio şiddetli ağrıda değil aşırı endişelendim bu akıntıdan sonra beni bilgilendiriseniz sevinirim

bence doktorunu hemen ara derim doğumun yaklaşmış çünkü....

cnm aradım doktorum doğumdaymış asistanıyla konuştum kırmızı yada pembe kanama olursa gel o doğum başlangcı olur dedi tabi genede içim rahat değil sizin bu şekildemi doğumunuz başlamıstı. başka bilgsi olan varsada yazın lütfen kızlar

bende olmadı ama topikteki bazı arkadaşlarda olmuştu,doktorunu daha sonra tekrar ara bence, benim doktorum her ağrımda falan hemen gel bakalım diyodu gidiyoduk en azından içimiz rahat ediyodu...

neden kimse cevap vermiyor

öncelikle geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına versin yavrunu inşallah.Eğer ağrın sancın ya da başka bir şikayetin yoksa merak etme elbette doğum belirtisi olabilir ama olmayabilirde.Herşeyden önce sakin düşün .

bende olmadı ama topikteki bazı arkadaşlarda olmuştu,doktorunu daha sonra tekrar ara bence, benim doktorum her ağrımda falan hemen gel bakalım diyodu gidiyoduk en azından içimiz rahat ediyodu...

benimkide hemen gel diyor ama onla konuşamadımki. zaten 5de cıkıyor sezeryan dogumdaymıs cıkması uzun sürer yeni girmiş yani

tşk ederim cnm. suan hiç bir şikayetim yok sadece dün gece adet sancısı gbı sancım oldu uzun sürdü ama şiddetli değildi

Merhaba tuğba1986 msjınızı yeni gördüm.. Maalesef forum kuralları geregı özel msja iznim olmadığı için yazdığınız bu konuyu buldum ve buradan msj atmak zorunda kaldım Umarım herşey yolundadır.. Tekrar sormak istediğiniz birşey olursa yazabilirsiniz.. İyi Günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…