• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, yardım edin lütfen...

Iliskimi gözden gecirinci iki taraftada cok hata buluyorum. Zamaninda onunla bulusmamam ( yaklasik toplam 3 sene beraberdik ve sadece 4 kere yanliz bulustuk, yoksa hep baskalarida vardi), sonra bu konu yüzünden üstüme geldiginde kavga cikmasinin bir sebebi de benim nede olsa. Sonra o kavgalara dayanamayip ayrilmam....
Simdide cok kavga ediyoruz, ama anladimki o gecmisi bir türlü unutamadi. Simdi birde dügün stressleri derken icinde tutamiyor, disa vuruyor skntlarini... Sorun o yasadigim olay 6/ 7 sene geride kalsa bile unutamam, hani rüyalarima girmesi, veya nisanlim veya bir baskasi ( babam bile olsa) böyle birden bana dokunmasi herseyi hatirlatiyor yine. Nisanlimla bunlari yavas yavas asmistik, ama o eski konulari acarak yine basa döndüm nerdeyse... Niye bu kadar takinti yaptim o olayi onu da bilmiyorum, sonucta daha kötüsü olabilirdi, herhalde taciz eden kisi yakin akrabam ve hoca olmasindan dolayi taktim bukadar. Bilmiyorum Allah im hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah... :ssz:

ıste bende bunu dıyorum uc sene de uc kere bulustun bıde sımdıyı dusun dıyorum sen bu adamı tanıdıgından emınmısın

benım kuzenım 6 sene bole bırıyle cıktı sonrası bır ıs yerınde kamuda ıse basladı ,aradan uc ay gectı bırıyle anlastı o 6 sene cıktı cocuktan ayrıldı sımdı o cocukla evlendı 2 yasında cocugu var o kadarda mutlu

demeye calıstım sey sen bu adamla uyum saglıyomusun sen sıyahı o beyazı mı sevıyor
huyunu suyun ılıon musun ıyı
kötü bır durum olsa yaklasımı ne
aılesı nasıl
bunlar cok onemlı
evlenme duurmunu bence bır dusun derım sana

Evlilik olsa bile bunları önüne getirip durur değişmezler malesef hakkında hayırlısı.

ikili ilişkilerde sürekli geçmişin didik didik tekrar sorun olması sinir ediyor beni uyuz oluyorum tamam geçmişten ders almak hataları yenilememek gerekir ama sırf kavga çıkartmaktan öteye gitmiyor çoğu zaman

Kusura bakmayın nişanlınız çok düşüncesiz.
Bu konuları size unutturmaya çalışacağına tekrar tekrar ısıtıp önünüze koyuyor, ve siz ona unutturmaya çalışıyorsunuz!!
Ne demek benle görüşmüyordun ama onlarla görüşüyordun ne ima etmeye çalışıyor?
Çok saygısızca, İlişkinizi gözden geçirin bence.

geçmişini yargılayan insanla evlilik nasıl sürer ki ?

ıste bende bunu dıyorum uc sene de uc kere bulustun bıde sımdıyı dusun dıyorum sen bu adamı tanıdıgından emınmısın

benım kuzenım 6 sene bole bırıyle cıktı sonrası bır ıs yerınde kamuda ıse basladı ,aradan uc ay gectı bırıyle anlastı o 6 sene cıktı cocuktan ayrıldı sımdı o cocukla evlendı 2 yasında cocugu var o kadarda mutlu

demeye calıstım sey sen bu adamla uyum saglıyomusun sen sıyahı o beyazı mı sevıyor
huyunu suyun ılıon musun ıyı
kötü bır durum olsa yaklasımı ne
aılesı nasıl
bunlar cok onemlı
evlenme duurmunu bence bır dusun derım sana

Yok onu tanıyorum hani aslında küçük yaştan beri tanıyoruz zaten birbirimizi. Hani onunla yuva kurmak istediğimden eminim. Ailesini de uzun yıllardir tanıyorum Allah a şükür hepsi iyiler. Hani çok buluşmamış olmasak da her gün yazisiyor eskide video görüntüsü üzeri konuşuyorduk. Hani bizim evde de yanlız konuşup edebiliyoruz ( iki tane küçük kardeşim var biri 2 biri 5 yaşında annem onları nişanlım gelince erken yatırır :D ) Hani dışarıda çıkıyoruz ama coğunlukla yanlız değil..

Evlilik olsa bile bunları önüne getirip durur değişmezler malesef hakkında hayırlısı.

Amin cümlemizin hakkında hayırlıı olur inşallah

ikili ilişkilerde sürekli geçmişin didik didik tekrar sorun olması sinir ediyor beni uyuz oluyorum tamam geçmişten ders almak hataları yenilememek gerekir ama sırf kavga çıkartmaktan öteye gitmiyor çoğu zaman

Ne yazıkkı öyle oluyor

Kusura bakmayın nişanlınız çok düşüncesiz.
Bu konuları size unutturmaya çalışacağına tekrar tekrar ısıtıp önünüze koyuyor, ve siz ona unutturmaya çalışıyorsunuz!!
Ne demek benle görüşmüyordun ama onlarla görüşüyordun ne ima etmeye çalışıyor?
Çok saygısızca, İlişkinizi gözden geçirin bence.

Tabi ona hak verdiğim konular da var. ilişkimizin başında onunla neden buluşmadığımı bilmiyordu. bir kez daha denemeye karar verdiğimizde anlattım..

geçmişini yargılayan insanla evlilik nasıl sürer ki ?

Etraflıca konuştuk tekrar. Aklında kalan herşeyi sor dedim. o da sordu tamam dedi artık bidaha açılmicak dedi. Bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar.
Biz nişanlımla bir buçuk sene önce sözlendik ama uzun zamandır tanışıyoruz. Ilk çıkmaya başladığımızda daha yeni 16 olmuştum. Başımdan hoş olmayan bir olay geçtiği için ilk çıktığımda nişanlımla buluşmaktan korkuyordum. Bu konu yüzünden zamanında zaten çok kavga çıkmıştı ve ben ondan ayrıldım. Ikimizde dayanamadık ve daha sonra tekrar barıştık ona neden zamanında buluşmadığımı detaylıca anlatmıştım. Beni anladığını söylemişti ve ben gerçekten öyle olduğunu sanıyordum. Zaten tekrar barıştıktan 5 ay sonra sözlendik. Bu dönemde babaannem buluşmamıza izin vermiyordu ve babamı da bu konu da doldurdu o bizim evimize gidip geliyordu. Zaten biz o ayrı kaldığımız sürede Allah ıma şükürler olsun dinime giden yolu tekrar geri buldum. Her neyse sonra nişanlandık artık nadir olsada ( o şuan meslek yapıyor bende okuyorum vakitlerimiz uyuşunca o çoğunlukla bize geliyor) dışarıya çıkıyoruz. Şimdi benim size danışmak istediğim son zamanlarda tekrar çok kavga etmeye başladık ve nişanlım hep o eski konuları açmaya başladı, işte yok benimle bulşmuyordun o zamanlar ama abin olarak gördüğün arkadaşlarınla buluşuyordun felan filan diyor( onlarla bulusmaktan korkmuyordum çünkü uzun süredir taniyordum ve sorunumla başa çıkmama destek oldular, hem hepsinin sevgilisi vardı yani hiç bir şekilde bana dokunmadilar etmediler. Ben ağlarken sarılmak için bile izin isterlerdi). Yani anlicaniz bir yandan eski konuları açmaya başladı bir yandandan da durmadan onu zamanında "terk ettiğimi" dile getiriyor. Bunları unutmasi için ne yapabilirim ?

unutmaz..bazılarının karakterleri öyle maalesef..bi terk etmeyi deil yaptığınız her hatayı ısıtıp ısıtıp önünüze koyacak..belli ki geçmişe takılı kalan biri..o sana unuttum der unutmaz.eski sevgilimden biliorum

Amin cümlemizin hakkında hayırlıı olur inşallah

Ne yazıkkı öyle oluyor

Tabi ona hak verdiğim konular da var. ilişkimizin başında onunla neden buluşmadığımı bilmiyordu. bir kez daha denemeye karar verdiğimizde anlattım..

Etraflıca konuştuk tekrar. Aklında kalan herşeyi sor dedim. o da sordu tamam dedi artık bidaha açılmicak dedi. Bakalım hayırlısı

umarım düzelir,mutluluklar :3:

unutmaz..bazılarının karakterleri öyle maalesef..bi terk etmeyi deil yaptığınız her hatayı ısıtıp ısıtıp önünüze koyacak..belli ki geçmişe takılı kalan biri..o sana unuttum der unutmaz.eski sevgilimden biliorum

Bu konu dışında aslında pek bişey açmıyor geçmişten hep aynısıydı şimdiye kadar. Hemen ilk başta herşeyi anlatmama kırılmış. Beni kaybetmeye korkuyor. Hani yine terkeder korkusu var benim anladığım kadarıyla. Aslında pek haksız sayılmaz hemen ilk başlarda herşeyi anlatsaydim anlayış gösterirdi. Hani onu sevdiğimi bana iyi geldiğini ama onunla yanlız kalmaktan yinede korktuğumu söyleseymişim keşkem Zaten ben ozamanlar kendimi de anlamiyordum hala da anlamıyorum. Hani bir yandan onu seviyorum, söylersem onu kaybederim korkusu vardı. Ama bir yandan da sevmeme rağmen onunla buluşmaktan korkuyordum. Hani tabi o mesela ellimi tutmak istemesinde onu reddettigimde gözlerindeki üzüntüyü görmekten de korktum. Ama yanlız da bulşamıyordum. Hani zaten çıkmadan önce buluştugumda hep yakinimda bir arkadaşım vardı. Bilmiyorum hayırlısı bu konuyu bi atlatsak sorun kalmicak biliyorum

Bu konu dışında aslında pek bişey açmıyor geçmişten hep aynısıydı şimdiye kadar. Hemen ilk başta herşeyi anlatmama kırılmış. Beni kaybetmeye korkuyor. Hani yine terkeder korkusu var benim anladığım kadarıyla. Aslında pek haksız sayılmaz hemen ilk başlarda herşeyi anlatsaydim anlayış gösterirdi. Hani onu sevdiğimi bana iyi geldiğini ama onunla yanlız kalmaktan yinede korktuğumu söyleseymişim keşkem Zaten ben ozamanlar kendimi de anlamiyordum hala da anlamıyorum. Hani bir yandan onu seviyorum, söylersem onu kaybederim korkusu vardı. Ama bir yandan da sevmeme rağmen onunla buluşmaktan korkuyordum. Hani tabi o mesela ellimi tutmak istemesinde onu reddettigimde gözlerindeki üzüntüyü görmekten de korktum. Ama yanlız da bulşamıyordum. Hani zaten çıkmadan önce buluştugumda hep yakinimda bir arkadaşım vardı. Bilmiyorum hayırlısı bu konuyu bi atlatsak sorun kalmicak biliyorum

anladım canım inşallah halledersiniz..kaybetmekten korkuyo deyince aklıma bişi geldi..ben eski sevgilimi terk etmiştim 2.kez bi araya geldik hep beni kaybetmekten korktuğunu onu bi daha terk edeceğimi düşündüğünü söylüyordu..e tabi kaybetmekten korktuğu için de üzerime titriyordu kırmamaya çalışıordu..ben baktım bu üzülüo ben sevgimi daha çok belli ettim hep aradım mesaj attım üzülmesin o düşünceyi aklından atsın die hiç kırmadım falan..gün oldu bu bana o kadar acımasız davranmaya başladı ki hiç tınlamıor aramıor sormuor...noldu dedim.neden böle yapıosun?e ben seni kaybetmekten korkmuyorum artık dedi.diyeceğim o ki boşver seni kaybetmekten korksun en azından üzülmezsin:34:

Back
X