Iliskimi gözden gecirinci iki taraftada cok hata buluyorum. Zamaninda onunla bulusmamam ( yaklasik toplam 3 sene beraberdik ve sadece 4 kere yanliz bulustuk, yoksa hep baskalarida vardi), sonra bu konu yüzünden üstüme geldiginde kavga cikmasinin bir sebebi de benim nede olsa. Sonra o kavgalara dayanamayip ayrilmam....
Simdide cok kavga ediyoruz, ama anladimki o gecmisi bir türlü unutamadi. Simdi birde dügün stressleri derken icinde tutamiyor, disa vuruyor skntlarini... Sorun o yasadigim olay 6/ 7 sene geride kalsa bile unutamam, hani rüyalarima girmesi, veya nisanlim veya bir baskasi ( babam bile olsa) böyle birden bana dokunmasi herseyi hatirlatiyor yine. Nisanlimla bunlari yavas yavas asmistik, ama o eski konulari acarak yine basa döndüm nerdeyse... Niye bu kadar takinti yaptim o olayi onu da bilmiyorum, sonucta daha kötüsü olabilirdi, herhalde taciz eden kisi yakin akrabam ve hoca olmasindan dolayi taktim bukadar. Bilmiyorum Allah im hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah...![]()
ıste bende bunu dıyorum uc sene de uc kere bulustun bıde sımdıyı dusun dıyorum sen bu adamı tanıdıgından emınmısın
benım kuzenım 6 sene bole bırıyle cıktı sonrası bır ıs yerınde kamuda ıse basladı ,aradan uc ay gectı bırıyle anlastı o 6 sene cıktı cocuktan ayrıldı sımdı o cocukla evlendı 2 yasında cocugu var o kadarda mutlu
demeye calıstım sey sen bu adamla uyum saglıyomusun sen sıyahı o beyazı mı sevıyor
huyunu suyun ılıon musun ıyı
kötü bır durum olsa yaklasımı ne
aılesı nasıl
bunlar cok onemlı
evlenme duurmunu bence bır dusun derım sana